SESTAVA KOLA - 21.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 15.04.2017

0

Další kolo a další sestava kola. Tři zástupce má HFK Olomouc a dva Spartak Hulín. Ostatní týmy reprezentuje jeden nebo žádný zástupce. Po jednom zástupci v sestavě mají Zlín B, Líšeň, Hlučín, Velké Meziříčí, Uničov a Sigma Olomouc B. Znovu se do sestavy kola dostává trojice Barcuch, Vasiljev a Horka.

FILIP MUCHA v utkání v Blansku udržel čisté konto a několika dobrými zákroky podržel svůj tým a dovedl jej k důležité výhře v zápase o šest bodů 1:0.

 

LUBOŠ HORKA Muchovi pomohla také dobrá defenzivní práce spoluhráčů, obzvláště pak kapitána Horky.

VÁCLAV JEMELKA tento stoper Sigmy pomohl svým přesvěčivým výkonem k udržení čistého konta proti Vyškovu. Sám se dostal do jedné větší šance.

VLASTIMIL BARCUCH je posledním obráncem v sestavě tohoto kola. Jeho výkon ocenil trenér Lehkoživ a díky slovům tohoto trenéra se dostal do sestavy kola.

 

TOMÁŠ VASILJEV rychlonohý hráč dělal problémy obraně Zlína. Několikrát přešel v souboji jeden na jednoho a často byl zastaven buď na poslední chvíli nebo jeho nepříjemnou střelu vyrazil brankář.

ROBIN DEMETER byl faulován a z následného přímého kopu se trefil. Potom proměnil pokutový kop a díky jeho dvěma brankám jeho tým vyhrál 2:0. Navíc své soupeře zásoboval skvělými pasy.

JAROSLAV MÁLEK hrál po delší době a jeho výkon ocenil trenér Milan Valachovič. Navíc Hlučín zvítězil 2:1 a on sám jeden gól dal a druhý připravil.

PATRIK DEMETER Líšeň vyhrála 1:0 a právě tento hráč jedinou dal branku utkání. Trenér Machálek byl s jeho výkonem hodně spokojený a to nejen díky jeho brance.

ROBERT BARTOLOMEU v Uničově se hodně dostával do šancí a nebo je připravoval pro své spoluhráče. Proměnil penaltu a jeho výkon ocenil jeho trenér Jelínek.

 

TOMÁŠ POSPÍŠIL dal hattrick a už jen proto si zaslouží být v sestavě kola. Jeho tým díky němu vyhrál 4:2.

FILIP ŽÁK se dostal do dobrých šancí a jednu z nich přetavil ve vítězný gól na 1:0 v utkání v Blansku




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2017 15:47 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.