SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Velikonoční kolo je za námi a přineslo další porci zajímavých zápasů. Ukázalo se, že Vehlovice svůj boj o záchranu ještě ani zdaleka nevzdávají a první jarní výhru si na své konto připsala také Pšovka B. Řepín předvedl sympatický výkon ve Vojkovicích, který však na body nestačil a Všestudy byly opět stoprocentní.

Pavel Heimrath st., Patrik Král (Vojkovice) - Vojkovičtí to proti Řepínu rozhodně neměli jednoduché a v první půli byl jejich výkon velmi utrápený. O to cennější je čisté konto brankáře a jediný vstřelený gól Krále z 25. minuty.

 

Ondřej Mihalík, Vladan Přáda (Vehlovice) - Vehlovice zabraly a konečně si pořádně zastřílely. Po výsledku 4:0 se dotáhly na svého soupeře z tohoto kola - předposlední Veltrusy.

 

Jan Cemper (Pšovka B) - Tahle posila z A-týmu se Pšoveckým opravdu podařila! Cemper vnesl klid do obranných řad týmu a navíc vstřelil i jednu ze šesti branek svého týmu.

 

Filip Janíček (Všestudy) - Všestudská Viktorie i nadále válí. Další výhru o tři branky si přivezla ze hřiště nebezpečných Horních Počapel. Vítěznou branku zaznamenal hbitý Filip Janíček.

 

Vojtěch Hlavatý (Kostelec) - Vynikající první poločas ze strany domácího Labského Kostelce vyjádřil gólově mladý Vojtěch Hlavatý. Po změně stran sice Libiš B vyrovnala skóre, domácí si ale druhý bod vybojovali v penaltách.

 

Josef Bauer (Lobkovice) - Ani dva góly Bauera nestačily Lobkovicím na body proti silnému Mšenu. Na jaře se jim příliš nedaří a budou muset zabrat v dalších zápasech.

 

Lukáš Bryslivec (Horní Beřkovice) - Nejlepší střelec soutěže Adam Chudoba se tentokrát překvapivě objevil v brance svého týmu, velmi rychle ale našel svého nástupce v mladém Lukáši Bryslivci, který zaznamenal dva zásahy.

 

Jiří Guttenberg ml. (Mšeno) - Další gól do své sbírky přidal nejlepší střelec Mšena. Tato trefa je o to cennější, že byla v zápase vítěznou - hosté přetlačili domácí Lobkovice v poměru 2:3.

 

Jakub Hovorka (Obříství) - A na konec střelec hattricku. Obříství v domácím prostředí zvládlo těžký zápas proti Hořínu zejména díky svému třígólovému střelci Hovorkovi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 17:42 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.