SESTAVA KOLA - 24.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Ani 24. kolo nebylo chudé na zajímavé akce a góly. František Dvořák z Tachova vstřelil hattrick, sekundoval mu Lukáš Kopecký, jehož dva přímé kopy zamířily do sítě Štěchovic. Do sestavy kola již jako tradičně promluvili i trenéři týmů, kteří se tvorbě sestavy podíleli. Nevešel se do sestavy tvůj oblíbený hráč? Nevadí, určitě se mu to podaří. Je v sestavě nějaký z hráčů tvého týmu? Neváhej a podpoř ho!

Sestavu kola tvoří zástupci ze všech zápasů, stejně jako v minulém kole ale příliš nezazářili útočníci i když byl k vidění hattrick v Tachově.

 

Z brankářů se zřejmě nejvíce předvedl Lukáš Michňa vychytanou nulou v derby s Dobrovicí, v tomto zápas musel předvést několik zákroků a pomohl tak spoluhráčům k velmi důležité výhře.

 

Do obrany se dostali hned dva stopeři z jednoho zápasu, Marek Bauer z Domažlic i Jiří Vokoun z Vltavínu vstřelili první gól svých týmů do stejné branky a skoro i ze stejné pozice, nicméně šťastnější byl domácí stoper, který se na konci zápasu radoval z výhry. Jejich parťákem v obraně je Jan Novotný z Olympie Hradec Králové, v pohledném ofenzivním zápase se musel mít na pozoru před nájezdy Martina Voráčka.

 

Ovšem spolu by si zahráli v jedné sestavě, také domácí záložník se dostal do ideální sestavy tohoto kola, právě jeho proměněná penalta přinesla chvilkové vyrovnání, o které se neúnavně snažil celý druhý poločas. Dalším záložníkem je Lukáš Kopecký, zkušený hráč Chrudimi proti Štěchovicím potvrdil svou techniku s míčem, soupeř mu nabídl několik přímých kopů, ze kterých se ujaly dva, stačilo to, Chrudim dokázala vyhrát. Naopak Jan Věchet z Převýšova byl svědkem bezbrankového zápasu, zápas Jiren s Převýšovem nenabídl ani moc šancí na skórování. Do záložní řady se dostal i Marek Faust z Litoměřicka, který sice nevstřelil gól, ale na dva nahrál, když v obou případech utekl soupeřům a nabídl skvělou finální přihrávku.

 

Z útočníků vyčníval Tomáš Matějka v utkání Záp s Benešovem. Na rozdíl od něj se další útočník Martin Šlapák podílel jedním gólem na výhře Králova Dvora, který v derby porazil Hořovice. Posledním do party je střelec hattricku z Tachova, proti rezervě Táborska domácí excelovali a František Dvořák třemi góly potvrdil, že Tachov je jedním z nejlépe střílejících týmů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2017 08:37 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.