SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Plno gólů a fotbalové zábavy nabídl o tomto víkendu OP Mělník. Také proto jsme nasadili velmi ofenzivní sestavu kola. Grafiku bohužel ošidit nedokážeme, takže se někteří hráči možná najdou na poněkud nezvyklých pozicích. To ale nic nemění na tom, že fotbalisté Hořína i Řepína dokázali o své výhře rozhodnout doslova až v posledních minutách a že i v dalších zápasech bylo o co hrát...

David Řízek, Michael Pražák (Vysoká) - Fotbalisté Vysoké rozcupovali na domácím hřišti hostující Pšovku B. Největší měrou se na tom podílel Pražák, který nasázel hned 4 góly. Nenápadný, ale o to platnější byl pro tým také výkon ofenzivního pravého obránce Řízka.

 

Roman Novák, Libor Tichota (Obříství) - Odjet ze Mšena bez obdržené branky? To se mnoha brankářům v této sezóně nepodařilo. Předpoklady ale popřel Roman Novák z Obříství, který vymazal domácí střelce a přispěl k výhře 0:3. Tu podpořil dorážkou penalty také Libor Tichota.

 

Ondřej Kettner (Hořín) - Tomu se říká zlaté střídání. V 87. minutě za stavu 2:2 přišel zkušený Kettner na hřiště a o 5 minut později šel do kabin s vítězným gólem na kontě. Veni, vidi, vici.

 

Jiří Mikula (Horní Beřkovice) - Fotbalisté Horních Beřkovic se museli podruhé obejít bez svého střelce Chudoby, díky bleskovému vstupu do druhé půle ale i tak vybojovali ve Veltrusech tři body. Jednou brankou k výhře pomohl i bek Mikula.

 

David Weiner (Veltrusy) - Po zranění se vracející hráč s divizními zkušenostmi se začíná dostávat do formy. Dvě branky do sítě Horních Beřkovic jsou toho důkazem, důležité body ale Veltrusy nezískaly.

 

Jakub Polák (Všestudy) - Všestudská defenziva je i nadále bezchybná a činí se i útok. Ten se tentokrát mohl spolehnout i na branku Jakuba Poláka, která přispěla ke konečné výhře 3:0 nad Lobkovicemi.

 

Tomáš Mráz (Dolní Beřkovice) - Beřkovičtí sice proti silným Vojkovicím padly, za výkon se ale rozhodně stydět nemusí. Vynikal zejména Tomáš Mráz, který na pozici podhrotového hráče pořádně zaměstnával hostující obranu.

 

Jiří Křtěn (Libiš B) - Divizní útok pořádně proháněl obranu Horních Počapel a nakonec slavil úspěch. O čtyři góly svého týmu se podělili rovným dílem Šobr s Křtěnem.

 

Radek Černý (Řepín) - Rozhodující gól Radka Černého z nastavení zápasu proti Labskému Kostelci je pro Řepín velmi důležitý. Domácí se díky němu přiblížili na jediný bod k Pšovce B, která okupuje 13. pozici v tabulce.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2017 12:01 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.