SESTAVA KOLA - 23.kolo Divize D, 2016-2017

Datum kola: 29.04.2017

0

A máme tu další sestavu kola. Na jejím vytvoření se podíleli trénéři, hráči a příznivci zúčastněných týmů. Bohužel byl výběr zúžený o zápas Stará Říše - Velká Bítěš, který byl kvůli nevyhovujícímu terénu odložen. Kdo se stane hráčem kola? O tom rozhodne vaše hlasování.

Na brankářské pozici jsme měli jasno. Nominaci si jednoznačně zasloužil mladý PETR ŠMÍDA, který svým skvělým výkonem pomohl Vrchovině ke třem bodům na půdě vedoucího Hodonína. Svůj výkon korunoval chycenou penaltou, díky které domácí mohli srovnat skóre utkání.

Z obránců jsme vybrali MICHALA VRÁGU z Uherského Brodu, který se vstřelenou brankou podílel na demolici Tasovic. K němu jsme z Vrchoviny přidali ONDŘEJE VÍCHU, který vzadu podal jistý výkon a podílel se i na vyrovávací brance, když se díky jeho hlavičce dostal k dorážce Skalník a srovnal střelou do prázdné brány. Posledním obráncem v sestavě kola je JAN HOMOLKA. Kapitán a pilíř obranné řady Pelhřimova odolával náporu domácího Slavičína a uhráli na jejich hřišti cennou remízu.

Do sestavy kola jsme zvolili pětičlennou zálohu. Nemůže zde chybět MICHAL OLŠA, zástupce Holešova,  který se výrazně podílel na výhře 3:0 nad Bzencem. V prvním poločase vstřelil úvodní branku zápasu a v závěru přinesl uklidnění v podobě gólové přihrávky na 3:0. Zápas ve Žďáru, to bylo představení MARIJANA IMERIHO hrajícího za Brumov. Svou aktivitu korunoval dvěma góly v síti celku z Vysočiny. Otočil tak zápas a přinesl Brumovu další tři důležité body. Stejně důležitý byl pro Vrchovinu LUKÁŠ MICHAL. Nejprve svůj rohový kop nasměroval přesně na hlavu Michala Skalníka, který srovnal skóre a poté sám vstřelil vítěznou branku krásně zahraným přímým kopem. Další dva záložníky jsme vybrali z Uherského Brodu. BRONISLAV ŠÁLEK vstřelil Tasovicím dvě důlěžité branky. Udržel nervy na uzdě a pokutovým kopem otevřel skóre utkání a svou druhou branku přidal po pěkné individuální akci, po které zvyšoval už na 4:0. VOJTĚCH DOLINA sice v tomto zápase nedal branku, ale byl u klíčových okamžiků. Rozdával přihrávky a z jedné z nich také padla branka. Právě Dolina také vybojoval pokutový kop, ze kterého padla první branka.

Útočnou dvojici jsme složili z TOMÁŠE VÁLKA z Polné, který v rozhodující situaci zachoval chladnou hlavu a pomohl vstřelenou brankou Polné k cenné remíze v Rosicích a RADKA SKLENÁŘE, jenž dal v 6. minutě krásnou úvodní trefu, která se později ukázala také jako vítězná. Bystřice i díky němu vyhrála nad Břeclaví 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 13:41 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.