SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 28.05.2017

0

Utkání mezi Rynholcem a Branovem se neodehrálo, a tak jsme vybírali jedenáct nejlepších z pěti zápasů. V tomto kole byla střelecky při chuti Čistá, která vyprovodila v deseti hrající Srbeč deseti góly a své v zápase Pustovět opět měl Radek Truksa, který zkompletoval hattrick. Věříme, že jsme zařadili do sestavy favorita, pro kterého budete hlasovat.

3-5-2:

Martin Hůla (Roztoky) - Mladý brankář podává stabilní výkony a v zápase s Řevničovem tomu nebylo jinak. Během zápasu za svá záda pustil jen jeden gól, jinak svůj tým držel. V zápase vychytal i penaltového exekutora Hoška, v rozstřelu při něm stálo štěstí a Roztoky brali díky jeho nemalé zásluze dva body.

Roman Votroubek (Čistá) - Zkušený obránce a lídr defenzivy Čisté se na utkání se Srbčí podílel jedním gólem, který byl součástí jeho povedeného výkonu.

Ladislav Brabec (Lubná) - Stálice lubenské defenzivy a hráč, na kterého je spoleh. Zápas v Sýkořici gól nenabídl také díky Láďovi a jeho důrazu. Za svůj výkon si zaslouží místo v naší sestavě.

Miroslav Vrábík (Roztoky) - Kapitán a lídr řevničovské obrany, který odehrál proti Řevničovi dobrý zápas, který korunoval důležitým vyrovnávajícím gólem na konci zápasu.

Pavel Hruška (Roztoky) - Mladý a talentovaný fotbalista hýřil pohybem, neustále chtěl hrát a jeho dobrý výkon mu vynesl místo v naší "top eleven".

Lukáš Polcar (Pavlíkov) - Kapitán a jeden z nejzkušenějších hráčů Pavlíkova byl středem hry. V utkání dal jedinou branku svého týmu, díky které Pavlíkov po osmi zápasech bodoval.

Jaromír Knap (Pustověty) - Zkušený záložník a kapitán podává stabilně dobré výkony, což se v zápase s Chrášťany potvrdilo. Svůj bojovný výkon okořenil vedoucím gólem do šatny.

Jakub Murčo (Řevničov) - Sparta se v předchozích zápasech hledala, v Roztokách už to bylo lepší. Jakub byl jeden z nejlepších hráčů Řevničova a zaslouží si tak místo v naše jedenáctce.

Petr Kašpar (Čistá) - Velmi aktivně hrající fotbalista zazářil proti Srbči hattrickem.

Tomáš Černý (Slabce) - Nejnebezpečnější hráč pro defenzivu Pavlíkova, která mu sice skórovat nedovolila, ale problémů s ním měla až až.

Radek Truksa (Pustověty) - Autor hattricku, který v závěru zápasu strhl výhru pro svůj tým. Třetí a poslední gól v zápase byl výstavní. Radek opět prokázal, jak je důležitý pro svůj tým.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2017 01:25 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.