SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Poslední kolo III. třídy nabídlo v průměru 6 branek na zápas. Naše redakce dala dohromady jedenáctku, která dle nás byla tím nejlepším, co 22. kolo nabídlo. Věříme, že v sestavě najdete svého favorita a svými hlasy mu pomůžete k zisku ocenění hráče kola.

3-4-3:

Jiří Peterka (Řevničov) - Svým výkonem a několika dobrými zákroky pomohl Řevničovu porazit nejlepší celek soutěže - Rynholec.

Martin Tóth (Řevničov) - Kapitán a jeden z tahounů Sparty dal v utkání s Rynholcem dvě branky, které pomohly těžkého soupeře porazit.

Zdeněk Hubáček (Chrášťany) - Zdeněk podal jistý výkon, jeho tým dovolil skórovat Čisté pouze jednou a připsal si tak klidnou výhru.

Jaroslav Černý (Slabce) - V zápase s Roztoky rozhodl gólem v závěru utkání o výhře svého týmu. Nebýt jeho, jde zápas do penaltového rozstřelu.

Lukáš Konopásek (Pavlíkov) - V zápase proti Srbči se blýskl individuální akcí, kdy prošel sám přes několik bránících hráčů a předložil Polcarovi, který snadně skóroval. Nejen tímto, ale i aktivní hrou, si získal Lukáš místo v naší jedenáctce.

Karel Molo (Branov) - Autor jednoho gólu proti tápající Sýkořici zahrál dobré utkání a řekl si tak o místo v naší top jedenáctce.

Jaromír Knap (Pustověty) - Zkušenost a přítomnost kapitána Pustovět na hřišti je obrovsky znát. Proti Lubné patřil k nejlepším hráčům svého týmu a i když to na výhru nebylo, místo v sestavě si zaslouží.

Dominik Varyš (Lubná) - Autor hattricku, kterým pomohl svému Baníku porazit dobře hrající Pustověty. Dominik využil své rychlosti a ukázal, že si váží šancí.

Adam Trejbal (Lubná) - Konec sezóny a Adamovi to začlo střílet. Dva góly dal, odehrál dobré utkání a uvidíme, na kolik hlasů jeho výkon naši čtenáři ocení.

Lukáš Polcar (Pavlíkov) - Kapitán a autor hattricku odehrál výborné utkání, a tak nesmí chybět v naší "top eleven".

Milan Beran (Rynholec) - Minulé kolo Rynholci nepřijel soupeř, a tak se hráči mohli těšit na následující kolo. Milan dal jediné dvě branky svého týmu a ukázal tak svou důležitost v týmu. Nechybělo moc a byl z toho hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2017 02:51 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.