SESTAVA KOLA - 31.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 10.06.2017

0

Předposlední kolo třetí ligy je za námi a na světě je sestava kola. Z části do ní promluvili trenéři, kteří nominovali své zástupce. Blízko k sestavě kola měl i Lavi, který málem rozhodl pražské derby Vyšehradu s Vltavínem. Téměř tradičně se do sestavy probojoval Demeter, do útoku pak dvougólový Štědronský. Kdo se stane dalším hráčem kola? O tom rozhodne i tvůj hlas.

Domažlice sice zamířily do Hořovic jako jasný favorit, v zápase se ujaly hubeného vedení a to i s přispěním JANA ŠVIHOŘÍKA udržely. Západočeský gólman zejména ve druhém poločase své spoluhráče podržel.

 

Jirenský obránce JAROSLAV PROCHÁZKA se svým týmem bojuje o titul, ke kterému mají Jirny blíže než Olympia, která má zápas k dobru. V posledním zápase sezony pomohl jedním gólem k pokoření Benátek. Rival z boje o prvenství vyslal do sestavy kola opět MICHLA DEMETERA, který jedním gólem zklidnil hru a navýšil vedení v zápase s Dobrovicí. MICHAL RENDLA zastupující Písek byl zase důležitým článkem v pohledném zápase s Chrudimí.

 

Návštěvnost na Vyšehradě by se dala poměřit s první ligou, na start Laviho se dorazilo podívat přes dva tisíce diváků a Vltavín dokázal v derby vyhrát. Jedním gólem se na výhře podílel ONDŘEJ ŠÍPEK. Střelecky se prosadil také JAN BOČEK za Benátky, které důstojně padly po velkém boji o jediný gól. Možná poslední zápas Tachova v ČFL skončil vítězně, když se JAN MATAS gólem podílel na výhře v Litoměřicích. Benešov s jistotou záchrany zavítal do Převýšova a LUBOŠ BALATA se spoluhráči bojoval do posledních minut.

 

 

V zápase Převýšova se našel jediný střelec, TOMÁŠ SEDLÁČEK svým gólem rozhodl. Na lavičce náhradníků začal v Táboře MATĚJ ŠTĚDRONSKÝ, který nastoupil až po zranění spoluhráče a v závěru dvěma góly rozhodl o výhře Štěchovic. Sestavu kola uzavírá MARTIN ŠLAPÁK, jehož gól rozhodl o výhře Králova Dvora nad Zápy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2017 09:27 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.