SESTAVA KOLA - 30.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

O všem je rozhodnuto a máme tu poslední sestavu kola. Pojďme bez zbytečných řečí hlasovat!

Jozef Najman, Petr Marek, David Chorvát (Vehlovice) - Vehlovičtí se rozloučili vysokou výhrou, a tak není divu, že je z jejich řad pořádný výběr!

 

Daniel Hnízdil, Filip Hakl (Mšeno) - Mšeno otočilo zápas proti Vysoké a zásluhu na tom měl jak brankář Hnízdil, tak dvougólový útočník Hakl.

 

Milan Hanuš (Horní Počaply) - Dvě branky kapitána znamenaly obrat v zápase proti Řepínu a konečný výsledek 4:3 ve prospěch Horních Počapel.

 

Filip Mündl (Libiš B) - Zejména divizní posily se postaraly o vysokou výhru, ve druhé půli si ale trefu připsala rovněž mladá stabilní opora B-týmu.

 

Tomáš Novák (Kostelec) - Dva góly Nováka v Lobkovicích přinesly jeho týmu další výhru. Díky ní se Kostelec posunul až na skvělé 7. místo v tabulce.

 

Ladislav Plicka (Vojkovice) - Kanonýr Vojkovic nezahálel ani v posledním kole a postup do I.B třídy pečetil dvěma zásahy!

 

Richard Polanský (Hořín) - Richarda představovat nemusím. Největší hrozba v řadách Hořína si připsala další tři góly - tentokrát do sítě Veltrus.

 

Milan Bulva (Všestudy) - Loučení s kariérou jak má být - Milan nastoupil v základní sestavě s kapitánskou páskou, vstřelil gól a mohl v klidu střídat. Gratulujeme!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2017 11:29 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.