TEAMSTORE sestava roku MSFL, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Po uplynutí celé sezóny je na řadě sestava MSFL 2016/2017. Jelikož se na podzim na našem webu v této sezóně nedělaly sestavy kola, tak měli hráči možnost dostat se do ní pouze ve čtrnácti případech. I přesto to někteří dokázali šestkrát. Sestavu sezóny opanují hráči mistrovského Uničova, který má tři zástupce. Nutno říct, že zaslouženě. Je v ní Roman Vejvoda, kapitán a muž, který řídil defenzivu. Nechybí nejlepší střelec celé MSFL Aleš Krč a výborný rychlonohý Tomáš Vasiljev. Dva zástupce má i díky neuvěřitelnému vzestupu na jaře Kroměříž. Poté už po jednom zástupci Slovácko B, které kvůli povinnosti Juniorské ligy v MSFL končí, Petřkovice, Líšeň, která se na jaře také zvedla a dokázala se zachránit z téměř bezvýchodné situace, ve které byli po podzimu, Velké Meziříčí, které sice na jaře lehce odpadlo výsledkově, ale Demeter snesl stále přísnější měřítka, Hulín a trošku překvapivě i poslední tým tabulky Blansko. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

JIŘÍ FLODER - pouze tři týmy inkasovaly méně branek, než poslední Blansko. Právě proto se do sestavy uplynulé sezóny dostal jejich brankář Jiří Floder. Ten odchytal 27 utkání a inkasoval v nich 36 branek. Předvedl mnoho skvělých zákroků a letělo na něj hodně střel. Udržel celkem sedm čistých kont. Mezi ty nejzajímavější patří určitě nula proti Sigmě Olomouc, která pomohla ke skalpu druhého týmu tabulky 1:0. Jiří Floder byl v sestavě kola na jaře celkem dvakrát.

 

MICHAL SUCHÝ - kapitán rezervy Slovácka se dostal do sestavy kola ve třech případech, z toho jednou jste jej zvolili i hráčem kola. Dvacetiletý stoper odehrál v letošní sezóně 27 utkání a vstřelil v nich dvě branky. Výkony v béčku si vysloužil i první start za áčko, když odehrál celých 90 minut proti Liberci. Slovácko patřilo mezi týmy s nejlepší defenzivou. Hned v jedné třetině zápasů, ve kterých nastoupil právě Suchý, dokázal jeho tým udržet čisté konto.

ROMAN VEJVODA - další kapitán v sestavě roku. Tentokrát je z mistrovského Uničova. Nejzkušenější hráč tohoto týmu řídil celou defenzivu a dovedl tým k vítězství v celé sezóně. Vůdce na hřišti i v kabině. Odehrál všechna utkání, kromě toho posledního, kdy už bylo o triumfu jeho týmu jasno. Vstřelil tři branky v sestavě kola byl čtyřikrát. Disponoval výbornou hlavičkou a jen zřídkakdy jej dokázal někdo přehlavičkovat. Ve všech zápasech, do kterých nastoupil, odehrál celých 90 minut. Uničov inkasoval pouze 29 branek a  stímto hráčem  v sestavě udržel 12 z celkových 13 čístých kont.

TOMÁŠ MATOUŠEK - sezónu začal v Hulíně, za který odehrál čtrnáct utkání a vstřelil v nich šest branek, poté se přesunul do Kroměříže, za kterou odehrál rovněž čtrnáct utkání a v nich vstřelil branky tři. Kroměříž se i díky němu vypracovala z předposledního místa až na čtvrtou pozici. Na obránce je devět branek dobrý počin. Je to další kapitán v sestavě roku. Do sestavy kola byl nominován dvakrát a jednou byl zvolen za hráče kola. 

 

RADIM BARANEK - jediný zástupce Petřkovic. Tento záložník odehrál 29 utkání a vstřelil v nich osm branek. Byl druhým nejlepším střelcem a tahounem svého týmu v premiérové sezóně. Jeho tým obsadil konečné šesté místo. Jediné, co se dá považovat za mínus tohoto hráče, je číslo v kolonce žlutých karet. Těch inkasoval celkem čtrnáct, takže kartu dostal v každém druhém utkání.

JAROSLAV LACIGA - zkušený kapitán Spartaku Hulín odehrál 26 utkání a vstřelil jednu branku. Jeho přednosti jsou ale ve výborné finální přihrávce a také při rozehrávce. Výborně zahrává standardní situace a ve svém středu zálohy si ve většině utkání podle trenéra Lehkoživa odvede svoji práci na výbornou. Patří také mezi trestanější hráče - devět žlutých a jedna červená není zrovna malé číslo, ale vynahradí to svojí fotbalovostí. Je to jeden z hráčů, kteří se dostali do sestavy kola šestkrát.

TOMÁŠ VASILJEV - rychlonohý křídelník Uničova, který je výborný v soubojích jeden na jednoho a když se rozběhne, tak se těžko chytá čistým způsobem. Připsal si v letošní sezóně několik asistencí a také táhl mnoho akcí, ze kterých padl gól nebo z nich pramenily šance. Když jsem psal report z utkání Uničova, tak jsem nejvíce používal toto jméno při důležitých situacích. V sestavě kola byl stejně jako Laciga šestkrát. Odehrál všech třicet utkání a vstřelil v nich osm branek. Výkony si vysloužil zkoušku v prvoligovém Slovácku. Za mě je to hráč sezóny, který byl při mistrovském tažení pro Uničov velice důležitý.

ROBIN DEMETER - po slibném podzimu, kdy se Velké Meziříčí nacházelo na druhém místě, přišel propad až na místo sedmé. Odehrál 29 utkání a vstřelil v nich čtrnáct branek, po Pavlu Simrovi byl tak druhým nejlepším střelcem svého týmu. Byl také úspěšným exekutorem pokutových kopů a tým držel i na jaře, kdy se Velmezu úplně nedařilo, ale on i na jaře vstřelil sedm branek. Společně se Simrem a Dolejšem byli hodně nebezpečné ofenzivní trio.

DAVID KRŠKA - krajní záložník Líšně, který byl jedním z nejdůležitějších hráčů, který táhl tým za záchranou. Hráč menšího vzrůstu, který má rád souboje jeden na jednoho a je rychlý s nízkým těžištěm. V sestavě kola se objevil čtyříkrát a jednou byl hráčem kola. Odehrál 26 utkání a vstřelil v nich osm branek. Podepsalo se na něm, že mu sedla změna trenéra, stejně jako celému týmu. Na jaře vstřelil hned sedm z těch osmi branek. 

 

JAN SILNÝ dělal problémy hodně týmům. A to nejen tím, že dával mnoho branek, ale také svoji hrou. Celkem zaokrouhlil svůj střelecký účet na dvacet přesných zásahů. V tabulce střelců MSFL skončil na druhém místě. Odehrál 27 utkání a v sestavě kola byl třikrát. Vynechal pouze první tři utkání, poté už naskočil do všech. Připsal si i tři hattricky a měl dvě série, při kterých dal v pěti zápasech po sobě branku. Za zmínku stojí určitě ta první, při které hattrickem skolil Sigmu (3:1), sice jen v přáteláku, ale dal branku i druholigovým Pardubicím, pomohl gólem při výhře v Líšni, hattrickem tentokrát potopil Velké Meziříčí (3:0) a dal vítěznou branku při výhře 2:1 v Blansku.

ALEŠ KRČ - nejlepší střelec celého ročníku MSFL. K tomu není moc co dodávat, takový hráč nemůže v sestavě roku chybět. Odehrál všech 30 kol a chyběl pouhých 62 minut, z toho celý poločas hned v prvním kole a šest minut v posledním kole. Celkem vstřelil tedy 23 branek. Jeho nejoblíbenějším soupeřem je bezpochyby Velké Meziříčí. Nejprve mu ve druhém kole dal hattrick při výhře 4:2 a potom v prvním kole na jaře zazářil na hřišti tohoto soupeře čtyřmi brankami při výhře 4:1. V sestavě kola se objevil dvakrát. Za jeho střelecký um mluví i fakt, že jeho nejdelší čekání na branku trvalo pouhé tři zápasy.

 

 JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.