TEAMSTORE sestava roku Zlínský  | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

1

Sezona 2016/2017 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku Zlínské 1. B třídy skupiny B. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Kteří hráči se probojovali do sestavy roku:

 

BRANKÁŘ:

 

Zdeněk Jokl - (Tečovice)

Na podzim ještě chytal v této soutěži za Lukov, kterému se sice nijak herně nedařilo a od začátku se usadil na chvostu tabulky, ale Zdeněk Jokl byl jeho velkou oporou. V zimní přestávce přestoupil do Tečovic, kde především výsledkově pookřál a svými výkony pomohl tečovickému Bivoji ke skvělému jarnímu tažení.

 

OBRANA:

 

 

Svatopluk Beňo (Nevšová)

Po svém příchodu z Provodova do Nevšové se stal ihned velkou oporou jednoho z aspirantů postupu a s velkým přehledem řídil jeho obranu. Nevšová šla i jeho zásluhou hned od počátku tvrdě za postupem a Svaťa Beňo se na tom velkou měrou podílel a dokázal i navíc střílet branky.

 

Adam Simerský (Lípa)

Podzimní část nevyšla nováčku soutěže z Lípy úplně podle představ a bylo to i vinou zranění některých klíčových hráčů, mezi ně patřil i kapitán týmu Adam Simerský. Po jeho uzdravení se hra týmu hodně zvedla a Lípa se nakonec v soutěži zachránila, k čemuž pomohl i Adam Simerský svými výkony v obraně.

 

Tomáš Dujka (Veselá)

Bývalý ligista ze Zlína je hrajícím koučem Veselé a stíhá předvádět vynikající výkony na hřišti i šéfovat týmu. Jeho profesionální přístup může být příkladem pro mladší spoluhráče a má velkou zásluhu na letošním skvělém vystoupení fotbalistů z Veselé, kteří skončili na 6. příčce.

 

ZÁLOHA:

 

Radek Zálešák (Tlumačov)

Tlumačov sice podával v průběhu sezóny poměrně nevyrovnané výkony, což se nakonec odrazilo i na konečném umístění tohoto celku, ale Radek Zálešák patřil k oporám Tlumačova a k dobrým výkonům dokázal přidat i branky, kterých ale mohlo být i mnohem více, i tak si zařazení do sestavy roku zaslouží.

 

Ivo Světlík (Lužkovice)

Fotbalový a futsalový světoběžník Ivo Světlík pomohl velkou měrou lužkovickému celku k záchraně v soutěži, i když ambice tohoto týmu před sezonou byly asi někde úplně jinde. Ivo navíc trénuje třetiligovou Kroměříž a tak to byl pro něj kolikrát boj s časem, ale tuto roli nakonec zvládl a svojí bojovností je příkladem mnohem mladším ročníkům.

 

Josef Ferko (Viktoria Otrokovice B)

Do utkání nastupoval především v jarních odvetách a byl velkou oporou Viktorie, která nakonec vybojovala společně s Nevšovou postup do 1. A třídy. K dobrým výkonům dokázal přidat i hezké branky a byl tím pravým rozdílovým hráčem na hřišti, jak se od něj jako fluktuanta čekalo.

 

 

Libor Žáček (FC TVD Slavičín B)

Do Slavičína přišel ze Slopného a a v začátcích se nemohl adaptovat na hru FC TVD. Prodělal však kvalitní zimní přípravu a na jaře velmi pomohl Slavičínu ke čtvrtému místu v tabulce a dokázal se střelecky prosazovat. Stále však čeká na své pevné místo v divizním A týmu, ale v rezervě ukázal svůj velký potencionál.

 

Lukáš Křivánek (Viktoria Otrokovice B)

Nadějný mladíček z Otrokovic měl střelecky určitě lepší podzimní část, na jaře se vžil do role nahrávače a společně s Ferkem vytvořil silnou údernou dvojice. Nadějný fotbalista má však celou fotbalovou kariéru ještě před sebou a bude záležet jenom na něm, jak s ní nakonec naloží.

 

 

ÚTOK:

 

Jiří Jaroš (Mladcová)

Bývalý ligový kanonýr Zlína začal sezonu excelentně, sázel jednu branku za druhou a zdálo se, že se popere s Vaškem Tomšů o korunu Krále střelců. Na jaře ho však zabrzdilo zranění a střeleckou mízu zase chytl až v závěru jarní části. Střelec k pohledání se zkušenostmi na rozdávání.

 

Václav Tomšů (Nevšová)

Nevšovský "Bomber" v letošní sezoně nasázel svým soupeřům 45 branek, což je obdivuhodné číslo a pomalu se blíží k hranici dvou branek na zápas. Vašek Tomšů je v ideálním fotbalovém věku, který se teď možná posouvá stále výše a je pro brankáře protivníků opravdovým postrachem.

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 7. 2017 14:36
Půlka sestavy roku budou pravděpodobně kamarádi pana Kosečka. :-). Celkem ůsměvné. Je to stejné jako z rozhodčími v této soutěži.. Okres Kroměříž jako by neexistoval.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku