TEAMSTORE sestava roku Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Rakovnicko - Konec soutěže je za námi a máme tu pro vás těch jedenáct nejlepších! Rozhodněte o tom, kdo bude hráčem III. třídy sezóny 2016/2017! Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

Nebylo jednoduché rozhodnout o jedenácti nejlepších, protože během soutěže bylo k vidění několik hráčů, kteří o toto místo bojovali. Bohužel, počet v naší sestavě sezóny je omezený. Pojďme se podívat, kdo mezi top jedenáctku Okresního přeboru patří.

 

Brankář

Martin Hůla (Roztoky) - Mladý a talentovaný brankář v této sezóně ukázal, že věk je jen číslo. Svými výbornými výkony držel svůj tým a celkově se vysloužil 10 nominací do sestavy kola. I díky jeho zásluze jsou Roztoky třetím nejméně inkasujícím týmem soutěže.

 

Obrana

Martin Tóth (Řevničov) - Jasná volba. Lídr a kapitán řevničovské Sparty je velmi zkušený fotbalista. Dozadu málokoho pustí a dopředu je pro soupeře obrovskou hrozbou. Do týmu přispívá i zkušeností a nadhledem. Za sezonu získal tři nominace a jednou se stal hráčem kola.

Tomáš Měsíček (Rynholec) - Poctivý a spolehlivý defender Baníku, který suverénně zamířil o soutěž výš. I díky Tomášovi má Rynholec nejlepší defenzivu soutěže. Na svém kontě má dvě nominaci do sestavy kola a jedno vítězství.

Ladislav Brabec (Lubná) - Mladý, ale velmi perspektivní stoper lubenského Baníku. Vyniká přehledem a klidnou hrou. Soupeř přes něj projde jen ztěží a pro svůj tým je jistotou zadních řad. I díky jeho skvělým výkonům je Lubná druhým nejméně inkasujícím týmem soutěže. 3x nominace do sestavy kola.

Miroslav Vrábík (Roztoky) - Další člen v naší top jedenáctce z roztockých řad. I on měl lví podíl na třetí nejlepší defenzivě soutěže. S kapitánskou páskou na ruce hnal svůj tým za lepšími výsledky, v důležitých zápasech dokázal i skórovat. Celkem si vysloužil 7 nominací do sestavy kola, ale ani jednou nevyhrál.

 

Záloha

Dominik Varyš (Lubná) - Mladý, rychlý a nadějný fotbalista, který má obrovskou chuť směrem dopředu. Na svém kontě má 19 branek, což z něj dělá třetího nejlépe střílejícího hráče soutěže. Obdržel celkem 7 nominací na sestavu kola, ale nedokázal v ní zvítězit.

Jiří Hošek (Řevničov) - Stroj řevničovské hry. Když se daří jemu, šlape i celý tým. Pro svůj tým velmi důležitý, autor několika branek. Přesněji patnácti, což se rovná čtvrtému nejlépe střílejícímu hráči soutěže. Za sezónu 16/17 získal dvě nominace do sestavy kola, které mu přinesly vždy vítězství!

Jaromír Knap (Pustověty) - Zkušený matador i v pokročilém věku dokazuje, že se na hřišti neztratí. Ba naopak, vyniká! Svým přehledem, zkušenostmi a klidem na kopačkách o sobě dává vědět, že je to dobrý fotbalista. V souboji neuhne, pro svůj tým dělá vše, co může. Lepšího kapitána si v Pustovětech nemohou přát. Obdržel 5 nominací do sestavy kola, jednou se stal vítězem.

 

Útok

Milan Beran (Rynholec) - 39 gólů z něj dělá suverénně nejlepšího střelce soutěže. Pro svůj Baníček je hodně důležitý. Pan střelec, kanonýr nebo zabiják. Tyto přezdívky by si klidně zasloužil. Milan má navíc obrovské plus - teprve má všechno před sebou! Pokud takhle bude pokračovat, nemusel by být Okresní přebor poslední stanicí. Celkem získal neuvěřitelných 14 nominací, ale ani jednou si nezískal od hlasujících potřebný počet k vítězství.

Petr Kovařík (Sýkořice) - Opora svého týmu. Sýkořice má jasnou taktiku - využívat tohoto rychlého útočníka. Nutno říci, že v některých zápasech to přináší své ovoce. Petr umí dokonale využít své rychlosti. Pro svůj tým nepostradatelný. Do sestavy kola byl nominován 2x.

Radek Truksa (Pustověty) - Dalším nepostradatelným pro svůj tým je autor 28 branek třetího týmu od konce, který je ovšem ale třetím nejčastěji skórujícím! Lví podíl na tom má Radek, který gólovými zásahy opravdu nešetří. Za sezónu obdržel 6 nominací, ze kterých se mohl dvakrát těšit na ocenění hráče kola.

 

Náhradníci

Brankáři - Ivan Haužvic, Jiří Peterka

Obránci - Leoš Klik, Zdeněk Hubáček

Záložníci - Václav Krůta, Pavel Hruška, Marek Blecha, Jakub Murčo, Denis Vopat, Lukáš Polcar

Útočníci - Filip Libecajt, Tomáš Černý, Adam Trejbal

 

JAK SE SESTAVA ROKU ZMĚNILA OD MINULÉHO ROKU? KDO V NÍ OBHÁJIL SVÉ MÍSTO, KDO JE PRO ZMĚNU NOVÁČKEM? PODÍVEJTE SE!

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.