SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 12.08.2017

0

Úvodní kolo nabídlo velmi zajímavé zápasy. Ať už souboje nováčků, kterých je v soutěži celkem šest, tak i zápasy týmů, které se potkávají delší dobou. K vidění byl např. i souboj Radka Šírla se Zdeňkem Šenkeříkem nebo Bohumila Nádeníčka s Josefem Galbavým. Do sestavy kola jsme bohužel nemohli zařadit hráče ze zápasu Poříčí - Nové Strašecí, které se mělo hrát v pátek, ale bylo přeloženo na pondělí od 19:30h. Věříme, že svého favorita podpoříte hlasem!

Petr Malý (Kutná Hora) - Spoluhráči mohou děkovat Petrovi za několik zlikvidovaných šancí a výborný výkon proti Lhotě, která ač se prezentovala výborným výkonem, tak i díky skvělému výkonu domácího brankáře na body nedosáhla.

Patrik Červeňák (Spartak Příbram) - Mladý a fyzicky vybavený fotbalista byl součástí neprůstupné defenzivy, která si může připsat první čisté konto v soutěži. Patrik opět poukázal na svou rychlost, která ho již od mládežnického věku vystihuje.

Milan Karásek (Horky) - I když se soupeř do přímého ohrožení branky nedostal, tak měl spoustu náznaků šancí a chvil, ve kterých defenziva v čele s Karáskem odolala a Slanému nedovolila vstřelit branku.

Tomáš Krejza (Nespeky) - Nováček soutěže sice prohrál se sestupující Libiší, která o své výhře rozhodla až v závěru. Tomáš se v utkání ale blýskl individuální akcí, po které krásnou střelou trefil břevno Brožkovy svatyně.

Tomáš Buldra (Klíčany) - Kapitán Klíčan, nováčka soutěže, předvedl dobrý výkon, který korunoval vedoucí brankou. Pro jeho tým bohužel na výhru nestačila, ale po penaltách mohl brát postupující z I.A třídy alespoň dva body proti silnému soupeři.

Petr Mora (Spartak Příbram) - Autor dvou úvodních vstřelených branek do sítě Berouna si mohl za svůj povedený výkon krátce před koncem utkání při střídání užít potlesku od domácího publika.

René Zlata (Lhota) - Těžký zápas čekal jeho tým v Kutné Hoře. Lhota ale předvedla výborný výkon, který ale na zisk bodů nestačil. René zahrál dobrý zápas, ve kterém zaznamenal vyrovnávací branku.

Radek Šírl (Nespeky) - Jeho tým dlouho držel s Libiší vyrovnaný stav, ale ani Radkův dobrý výkon a nemalé zkušenosti nezabránily obratu ještě loni divizního celku.

Martin Burian (Nespeky) - Kapitán nového týmu v Ondráškovka KP taktéž nezabránil prohře, která přišla v samém závěru utkání. Když by nerozhodný stav vydržel, byl by to pro nově působící Nespeky snový start do soutěže! Martin vyrovnával z pokutového kopu.

Bohumil Nádeníček (Horky) - Exsparťanský útočník se v zápase dostával do šancí, bohužel žádnou nedokázal přetavit v branku. Hýřil aktivitou a rozhodně nebyl do počtu. Jeho tým nakonec zvládl zvítězit.

Zdeněk Šenkeřík (Libiš) - Hráč menšího vzrůstu, ale i přesto dal vedoucí a veledůležitý gól v závěru utkání hlavou. Celý zápas byl hlídaný, ale stejně si našel tu nejlepší chvíli, kdy udeřit!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.08.2017 01:45 do 16.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.