SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankář:

Jan Hladík (Měřín) – Mladý měřínský gólman chytil famózní formu především v závěru podzimu, když v posledních pěti zápasech vychytal čtyři čistá konta a svůj tým vytáhl až na druhé místo v tabulce. Svůj skvělý podzim korunoval v Polné, kde v závěru zápasu chytil penaltu. Měřín dostal nejméně branek v celé soutěži

13 zápasů, 1170 odehraných minut, 5 čistých kont

 

Obrana

Martin Drdla (Radešínská Svratka) – Důrazný stoper Radešínské Svratky během podzimu ukázal, proč před minulou sezónou přišel z SFK Vrchovina. Řídil defenzivu celého týmu a dokázal se prosadit i před brankou soupeře. Zejména jeho dvě trefy ve Štěpánově poslaly Radešínku do klidného středu tabulky.

13 zápasů, 1162 odehraných minut, 3 branky, 4 ŽK

 

Milan Laš (Rapotice) – Zkušený stoper a kapitán Rapotic podával po celý podzim konzistentní výkony v defenzivě a když bylo třeba, tak se po standardních situacích dokázal prosadit i před brankou soupeře, čímž svému týmu přiblížil nespočet bodů. Celý podzim dokázal odehrát bez žluté karty.

13 zápasů, 1170 minut, 6 branek

 

Marek Vodička (Stařeč) – Hlavně díky jeho spolehlivým výkonů, rozehrávce a důrazu před oběma brankami je nováček ze Starče stále ve hře o záchranu. Vždyť se hned v pěti případech stal na doporučení trenéra Prokopa nejlepším hráčem zápasu a po právu mu tak patří místo v sestavě podzimu.

10 zápasů, 795 minut, 2 ŽK

 

Záloha

Tomáš Loup (Velká Bíteš) – Pohyblivý křídelní hráč Velké Bíteše patřil ke stálicím v sestavě svého týmu, ve které se protočilo hned 31 hráčů. Dařilo se mu především v domácích zápasech, kdy svým soupeřům nasázel pět, z celkového počtu šesti branek.

13 zápasů, 1041 minut, 6 branek, 4 ŽK

 

Karel Živný (Rantířov) – Zkušený střední záložník Rantířova byl motorem svého týmu. Díky své skvělé kopací technice a rozvaze tvořil hru a byl u velké většiny ofenzivních akcí Rantířova. Za zmínku stojí i to, že se ze své pozice dokázal devětkrát prosadit střelecky. Rantířov díky jeho přispění bude i na jaře čeřit vody na špici tabulky.

12 zápasů, 1080 minut, 9 branek, 1 ŽK

 

Milan Souček (Měřín) – Hráč se zkušenostmi z vyšších soutěží okamžitě ukázal, proč si ho kouč Kružík dovedl z Velkého Meziříčí. Ihned se stal kapitánem a tahoune, který dokázal rozhodovat vyrovnané zápasy ve prospěch svého týmu. Měřín dovedl až na druhé místo.

9 zápasů, 751 minut, 6 branek, 5 ŽK

 

Kamil Eliáš (Velký Beranov) – Rychlonohý krajní záložník patřil po celý podzim k ústředním postavám svého týmu a táhl ofenzivní letku Velkého Beranova. Soupeřům zatápěl hlavně díky své rychlosti a práci s míčem. Po nepovedeném začátku dovedl svůj tým na dostřel čelu tabulky.

12 zápasů, 1070 minut, 5 branek, 2 ŽK

 

Útok

Filip Toman (Luka nad Jihlavou) – Nebýt Filipa Tomana, tak Luka jen stěží bojují v horní části tabulky. Několik zápasů prakticky sám rozhodl a je ústřední postavou týmu Vladimíra Hekerleho. V 11 odehraných zápasech dokázal nasázet 14 branek, Luka jich celkem vstřelila 26 – to mluví za vše.

11 zápasů, 945 minut, 14 branek, 5 ŽK

 

Michal Sobotka (Rapotice) – Kanonýr Rapotic se stal s 21 brankami nejlepším střelcem všech dospělých krajských soutěží. Hned dvakrát zaznamenal hattrick a dvakrát dokonce vstřelil čtyři branky. V Rapoticích převzal žezlo po Petr Matouškovi a svůj tým táhne za postupem do 1.A třídy.

12 zápasů, 1067 minut, 21 branek, 7 ŽK

 

Marián Vahila (Rokytnice nad Rokytnou) – 1. SK Rokytnici čeká těžký jarní boj o záchranu a jejím hlavním trumfem by mohl být Marián Vahila, který po postupu z okresního přeboru ukázal, že dokáže střílet branky i v krajské soutěži. V 11 zápasech vstřelil 11 branek a dal tak více než polovinu branek svého týmu.

11 zápasů, 923 minut, 11 branek, 1 ŽK

 

Připravili jsme pro vás i další dvě jedenáctky z hráčů, kteří mohli myslet na ideální jedenáctku podzimu:

Kanswohl (Luka) – Smejkal (Velký Beranov), Kolda (Měřín), Kopáček (Velká Bíteš) – Kopuletý M. (Hartvíkovice), Doležal (Bohdalov), Kittler R. (Velký Beranov), Mucha (Rapotice) – Jinek (Radešínská Svratka), Ganzwohl (Velký Beranov), Holub K. (Rantířov)

 

Dvorský (Velký Beranov) – Novotný (Bohdalov), Kunče (Rantířov), Bratršovský (Luka) – Beran (Měřín), Kutnyk (Štěpánov), Klusák (Velká Bíteš), Holub J. (Rantířov) – Ludvík (Štěpánov), Jelínek (Polná), Plhal (Radešínská Svratka) 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.