SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ

Miroslav Vitoul (FK Pačlavice-Dětkovice)

Také díky zkušenostem gólmana Pačlavic slaví pačlavský klub 1. místo v I.B třídě.

Navíc se pačlavský klub může chlubit nejlepší defenzivou. Za celý podzim inkasovali pouze 10 branek. Velkou měrou se na tom podílel právě brankář Pačlavic.

 

OBRANA

Tomáš Hejč (Tj Sokol Vysočany)

Vysočanský obránce se dobrými výkony podílel na umístění Vysočan ve středu tabulky. Několikrát byl nominován do sestavy kola. K dobrým výkonům přidal i 6 vstřelených branek.

 

Martin Kasálek (TJ Sokol Vilémovice)

Základním kamenem vilémovické defenzivy byl obránce s ligovými zkušenostmi Martin Kasálek, který oblékal například dres Hradce Králové nebo Zbrojovky Brno. K defenzivním úkolům přidal 4 branky a právem se dostal do sestavy podzimu.

 

Roman Ondráček (Sk Babice nad Svitavou)

Posledním dílem skládačky obrany byl do sestavy podzimu nominován Roman Ondráček, jehož defenzivní schopnosti a osobní souboje, byly několikráte oceněny nominováním do sestavy kola.

 

ZÁLOHA

Martin Švihálek (TJ Sokol Vilémovice)

Druhým nominovaným z klubu TJ Vilémovice je Martin Kasálek. Záložník, jenž se výraznou měrou a 9 vstřelenými brankami podílel na dobrých výsledcích tohoto klubu.

 

Dalibor Cícha (TJ Sokol Podolí)

Střed zálohy tvoří Dalibor Cícha. Záložník svými brankami pomohl k několika vítězstvím. Podolí to ovšem stačilo pouze na 9.místo tabulky. Nicméně to nebrání v tom nominovat tohoto šikovného záložníka do sestavy podzimu.

 

Michal Svoboda (FC Soběšice)

Patří k tahounům Soběšic, ovšem nestačí na to sám. Dosavadních deset branek a boj o krále střelců čeká tohoto záložníka na jaře.

 

Marcel Špatina (FK Pačlavice-Dětkovice)

Pačlavský lodivod a kapitán se výraznou měrou podílel na tažení k podzimnímu titulu. Deset branek hovoří za vše a předurčuje nominaci.

 

ÚTOK

Marek Kübl (SK ZŠ Křenovice)

Nedávno se nám svěřil, jaké to je být v kabině Slovácka. Útočník Křenovic okupuje s 11 brankami podzimního krále střelců.

 

Lukáš Obruča (FK Pačlavice-Dětkovice)

Do sezony vstoupil neuvěřitelným stylem. V prvních 7 zápasech vstřelil 9 branek a na několik přihrál. Pačlavská akvizice, která byla přivedena na začátku sezony, se ukázala jako trefa do černého. A ikdyž v druhé polovině sezony jeho střelecký prah zvlhl. Jeho výkony si právem zaslouží nominaci.

 

Libor Macháček (FK MKZ Rájec-Jestřebí)

Posledním článkem sestavy je Libor Macháček z Rájce-Jestřebí. Ikdyž neodehrál kompletní sezonu, dokázal vstřelit 10 branek a čeká ho na jaře nejen boj o první místo tabulky, ale také o krále střelců.

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.