SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Pavel Šebek (Beroun) - V ne jednom utkání podržel svůj tým. Na svém kontě má nejvíce vychytaných čistý kont ze všech brankářů. Pro Beroun určitě opora týmu.

Zdeněk Zahálka (Horky) - Výborný hráč. Stálice základní sestavy na svém postu. Rychlý, moderní obránce, který mohutně podporuje útok. Vzadu bezchybný. 

Ondřej Urban (Nespeky) - Z pozice, která nemá hlavní úkol střílet branky. Přesto jich několik dal. Svými výkony patří do sestavy.

Eric Kwame Adjei (Lhota) - Hráč, který podává stabilní výkony, důrázný v soubojích. I díky jeho výkonům je Lhota v popředí tabulky. 

Petr Rys (Příbram) - Neúnavný hráč svého týmu, který se pyšní stabilní formou. Mozek příbramské hry. Takového hráče by si přál mít v týmu každý trenér. 

Jan Předota (Klíčany) - Klíčový a velmi důležitý hráč svého týmu, přes kterého jdou téměř všechny akce. Ke vstřeleným gólům přidal i několik asistencí.

Josef Galbavý (Slaný) - V sestavě podzimu určitě nesmí chybět ani tento hráč. Motor a mozek týmu. Navíc své výkony často korunuje vstřelenou brankou.

Radek Mynář (Horky) - Fotbalista s mnoha zkušenostmi rozdává radost v Krajském přeboru a střílí krásné branky. Své spoluhráče navíc zásobuje velmi přesnými přihrávkami. Radost se na něj dívat.

Marek Horel (Beroun) - Velezkušený hráč, který patří k nejlepším hráčům Berouna. Je obdivuhodné, jaké výkony v jeho letech předvádí. Pro Beroun jedna z nejvýraznějších postav podzimu. Zároveň se jedná o nejlepšího střelce berounského týmu.

Zdeněk Šenkeřík (Libiš) - Tento hráč se svými zkušenostmi nesmí v sestavě podzimu rozhodně chybět. Navíc je to nejlepší střelec nejen svého týmu, ale také celé soutěže.

Lukáš Mráz (Hvozdnice) - Nejlepší střelec minulého ročníku střílí brankyi i letos. Jeho branky hrajou velkou roli při sbírání bodů Hvozdnice, Zatím druhý nejlepší střelec soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.