SportFotbal SESTAVA PODZIMU - MSFL , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Ladislav Kollár (Vyškov) Naskočil do deseti utkání a pouze dvakrát odcházel jako poražený. Udržel tři čistá konta a několikrát svůj tým podržel. Místo v sestavě podzimu si určitě zaslouží i podle trenéra Jana Trousila.

 

Aleš Rus (Prostějov) Na tom, že je Prostějov na prvním místě, má velkou zásluhu i obránce Aleš Rus, který pomáhá k tomu, že má tým po sestupu z druhé ligy nejlepší obranu MSFL. Obdržel pouze třináct branek. Aleš Rus navíc dokázal přidat i nadstavbu v počtu vstřelených branek, na svém kontě má čtyři.

Michal Šrom (Hulín) Je útočným typem obránce. Vstřelil v této sezoně už pět branek. Hulínu to hodně pomáhá. Na konci podzimu prožívá celkově Hulín dobrou část sezony, kdy pětkrát za sebou vyhrál a v posledním utkání remizoval. Michal Šrom se podílí i na defenzivní části.

Tomáš Matoušek (Kroměříž) Kromě zápasu s Petřkovicemi zasáhl do všech utkání a odehrál všechny minuty. Kapitán Hanácké Slavie Kroměříž vede zadní řadu svého týmu. V posledním utkání si připsal i první trefu v sezoně, která ale na body nestačila.

 

Petr Dolejš (Velké Meziříčí) V každém zápase hrozil a byl postrachem pro obranu soupeře. Byl u mnoha gólů svého týmu a sám jich osm přidal. Většina trenérů se po konfrontaci s Velkým Meziříčím nechala slyšet, že to byl nejnebezpečnější hráč.

David Pašek (Líšeň) „Málokdo si dokáže udržet formu tak dlouhou dobu. V sestavě podzimu by si určitě zasloužil místo Pašek,“ prohlásil trenér Líšně Miloslav Machálek. Tento hráč navíc přidal dvanáct branek a je druhým nejlepším střelcem MSFL.

Lukáš Lahodný (Vyškov) „Určitě byl našim nejlepším hráčem Lahodný,“ byla reakce trenéra Vyškova Jana Trousila na dotaz, jestli má v týmu hráče do sestavy podzimu. Lahodný to potvrdil i v patnáctém kole, kdy jeho tým ztratil a promarnil první poločas a slova jeho trenéra byla, že chtěl hrát pouze Lahodný.

Tomáš Polách (Hodonín) I ve svých letech tento bývalý ligový hráč ukazuje svoji fotbalovou. Patří mezi nejlepší hráče Hodonína, dobře kope standardky a je i pracovitým hráčem. V důležitých chvílích bere věci na sebe a zásobuje spoluhráče dobrými přihrávkami. Polách dokázal dát čtyři branky.

 

Jan Silný (Kroměříž) Rychlonohý fotbalista Kroměříže, který táhne ofenzivu svého týmu. Nastřílel sedmnáct branek, což je polovina z gólů, co dokázala vstřelit Hanácká Slavia a je nejlepším střelcem celé soutěže. Často měl prsty i v brankách spoluhráčů.

Karel Kroupa (Prostějov) Kapitán Prostějova a také jeho nejlepší střelec. Další z hráčů, co má podíl na tom, že Prostějov předstihl Velké Meziříčí a vede. Vstřelil deset branek.

Pavel Simr (Velké Meziříčí) Další z útočníků, co plní své ofenzivní povinnosti. Stejně jako Kroupa má na kontě deset branek a společně s Dolejšem a Demeterem táhnou Velké Meziříčí. Jen v posledních třech zápasech se to celému týmu nějak zadrhlo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.