SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.
Brankář

Lukáš Havránek (Kouřim) - 2x hráč zápasu, odchytal všechny minuty bez žluté nebo červené karty, 3x vychytaná nula a 255 minut neprůstřelnosti. Vedoucí týmu Jan Břečka o něm říká: "V Kouřimi je důležitým stavebním kamenem a svými výkony nás několikrát přiblížil k důležitým bodům."

 

 

Obrana

Zdeněk Čechák (Jevany) - 2x hráč zápasu, odehrál všechny minuty a viděl jako obránce jen šest žlutých karet a žádnou červenou. Vstřelil dva góly. Zdeněk odehrál podzim ve famózní formě, v obranné činosti  kraloval a nebezpečné byly i jeho časté výlety k bráně soupeře.

 

Milan Tománek (Kouřim) - 1x hráč zápasu, týmu chyběl v jediném zápase, odehrál 823 minut, obránce Gentleman viděl pouze dvě žluté karty. Vstřelil dva góly. Vedoucí týmu Jan Břečka o něm říká: "Své zkušenosti z vyšších soutěží teď předvádí v dresu Kouřimi, kde rychle zapadl do party. Nedílná součást kouřimské defenzivy, která má i ofenzivní choutky. Je to tahoun, který má vysokou tréninkovou účast. Svou soutěživostí dokáže strhnout ostatní hráče."

 

Michal Macháček (Pečky) - 2x hráč utkání, 1x hráč kola, nastoupil ve všech dosavadních zápasech a odehrál 1006 minut. Jeho hra je důrazná a byla oceněna čtyřmi žlutými a jednou červenou kartou. Jako obránce je velice produktivní a nastřílel jedenáct gólů. Nabízíme i pohled trenéra Petra Šafránka: "Rychlostně vybavený obránce, velmi ofenzivní a střelecky mimořádně produktivní." A Michalovo hodnocení od soupeřů: "Velmi důrazný hráč, který nevypustí žádný souboj. Mnohdy na samé hraně únosnosti, ale takový hráč je v každém týmu potřeba. Dokáže prodat své zkušenosti z týmu Polep, kde dříve působil. Je to gólový hráč."

 

Záloha

Aleš Jehlička (Velim) - 6x hráč utkání, nastoupil zatím ve dvanácti zápasech a odehrál 780 minut, během nichž vstřelil pět branek a neviděl žádnou žlutou ani červenou kartu. Aleš patří k základním pilířům velimské rezervy.

 

Pavel Sova (Libodřice) - 4x hráč zápasu, odehrál jedenáct zápasů s počtem 914 minut. Konto soupeřů zatížil šesti góly a od rozhodčích viděl čtyři žluté karty. Pavlovo vysvědčení od soupeřových trenérů: "Velmi nepříjemný hráč, který dokáže sám zaměstnat celou soupeřovu defenzivu. Jeho kombinace hry tělem a držení míče se těžko brání. Když se rozeběhne, není snadné ho zastavovat. Pro svůj tým je teď důležitým členem ofenzivy."

 

Pavel Královský (Dobré Pole) - 1x hráč zápasu, 11x základní sestava, 1005 odehraných minut, pět gólů a tři žluté karty. To je statistická vizitka dobropolského dirigenta. A slovní hodnocení trenéra Ondry Štefančíka: "Pro nás největší posila. Super kluk do party, fotbalista s výbornou střelou, hráč do kombinace, aktuálně náš nejlepší střelec. Bylo by fajn, kdyby na hřišti víc mluvil, ale co nemluví na hřišti, to dožene v hospodě :-)"  A hlas z řad trenérů OP:  "Dirigent dopropolského týmu. Nejen že branky sám dává, ale často je i svým spoluhráčům připravuje. Má velkou zásluhu na tom, že jeho tým se pořád drží ve hře a neleží u samého dna tabulky." 

 

Lukáš Jelínek (Krakovany) - 5x nominován jako hráč zápasu, nastoupil v devíti zápasech a odehrál 760 minut. Soupeřům nastřílel sedm gólů. Čtyřikrát viděl žlutou kartu a i jednu červenou. Lukáš odehrál podzimní část ve vznikající formě, která měla stoupající tendenci. Neustále zaměstnával obrany soupeřů.

 

Útok

Martin Snížek (Kouřim) - 3x hráč zápasu, nastoupil i přes zdravotní problémy ve všech dosavadních dvanácti zápasech a odehrál 550 minut. Je střelcem devíti gólů a oproti minulým sezónám viděl pouze jednu žlutou kartu. Jeho přínos pro tým komentoval Jan Břečka: "Kouřimský srdcař! Martin je i přes zdravotní problémy pro tuto soutěž stále nadstandardní hráč. Jeho skvělá technická vybavenost a přehled ve hře je pro Kouřim nedocenitelná. V kabině je to velká autorita."

 

David Janouch (Jevany) - 3x hráč zápasu, nastoupil ve dvanácti utkáních, kde odehrál 727 minut. Během této doby napnul síť za zády soupeřova brankáře sedmnáctkrát. Hraje slušně - viděl jedinou žlutou kartu. Je dosavadním nejlepším střelcem soutěže, i když v závěru sezóny mu trochu zvlhl prach.

 

Štěpán Růžička (Pečky) - 2x hráč utkání, nastoupil v jedenácti zápasech, ale po zranění odehrál "jen" 277 minut. Přesto nastřílel jedenáct gólů. Viděl jedinou žlutou kartu. Štěpána hodnotí trenér Petr Šafránek: "Kanonýr,který pokud se mu střelecky nedaří tak na sobě začne ještě více pracovat,v závěru sezony se dostal do své střelecké formy.V kabině nezkazí srandu. Pro tým důležitý hráč ze kterého bych rád vymačkal ještě mnohem víc,protože vím že to v něm je." A názor jiného trenéra OP: "Patří mezi vyhlášené kanonýry okresního přeboru. Dlouhodobě si drží střelecký apetit a je tak pro každého soupeře velkou hrozbou. Společně s druhým Štěpánem Růžičkou v Pečkách stěžejní hráč ofenzivy."

 

Na koho dres nezbyl:

Kolínský okres disponuje velice kvalitními hráči. Mezi brankáři se nedostalo například na Josefa Pazderu (TUK), Tomáše Cihláře (PEČ) nebo Zdeňka Douděru (KRA) či mladého Davida Dejmka (VEL). Na lavičku náhradníků hráčů do pole by mohli usednout někteří z těchto hráčů: Jaroslav Bečvařík, Pavel Krákora, Martin Hybner (všichni JEV), Roman Světnička, Josef Holub (oba KOU), Tomáš Jedlička, Milan Štégl, Michal Modrovič, Martin Novák (všichni PEČ), Patr Chlumský, Josef Teplý, Lukáš Lev, Jakub Vyhnánek, Zdeněk Jirkovský (všichni BÝCH), Petr Kozel (KRA), Radek Čepelák, Jiří Vlk, Jaroslav Slavík (všichni VEL), Lukáš Blaščok, Roman Nešpor, Marek Kotala (všichni TUK), Marian Češner, Antonín Schwarz, Martin Beníšek, Marek Švehla (všichni PLA), Milan Pánek (LIB), Ondřej Exner, Jaroslav Čábelka, Jan Mašín (všichni RAD), Petr a Tomáš Podnecký (ČPE), Filip Kubalík, Dominik Kočí, Marek Šulc (všichni NUČ), Jakub Korčák (ŽIŽ).

 

Připravená sestava je průsečíkem návrhů trenérů a statistických dat. Věřím, že v ní najdete svého favorita a pošlete mu dostatečné množství hlasů, aby se mohl ucházet o ideální jedenáctku Fotbalu u nás a získat nějakou z odměn.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.