SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankáři:

 

Martin Hůla (Roztoky) - "Jeden z faktorů, proč Roztoky přezimují na třetím místě," sdělil k nominaci mladého brankáře chrášťanský Kryštof Loula. Martin navíc drží i při penaltách, kterých už pár zneškodnil. Mladý a talentovaný brankář je pro nás v sestavě podzimu jedničkou.

 

Obránci:

 

Tomáš Bohatý (Řevničov) - "Důrazný hráč, který jde do každého souboje na sto procent," říká na adresu řevničovského obránce trenér Pustovět Václav Bičovský. Tomáš je jediným zástupcem svého klubu v sestavě podzimu.

 

Miroslav Vrábík (Roztoky) - "Kapitán a stoper v jedné osobě, který podává stabilní výkony," zhodnotil hráče řevničovský Martin Tóth. Miroslav má na svém kontě z postu stopera tři góly.

 

Ladislav Brabec (Lubná) - "Dobrý dozadu i směrem dopředu," říká o stoperu Lubné trenér Sýkořice Petr Kovařík. Ladislav je jistotou zadní řady. I díky němu je lubenský Baník nejméně inkasujícím týmem soutěže.

 

Radek Choc (Branov) - "Stoper, přes kterého se horko těžko přechází a přitom dává hodně gólů," má jasno o dalším obránci trenér Pustovět Václav Bičovský. V případě nouze se Radek vysune z obrany do útoku, kde je také nesmírně platný. Pro Branov klíčový hráč.

 

Záložníci:

 

Martin Rosa (Janov) - "Navrátilec ze sousedních Mutějovic, bojovný hráč s týmovým myšlením, dovede své spoluhráče nasměrovat správným směrem, prozatím nejlepší střelec našeho týmu," nešetřil chválou vedoucí Janova Tomáš Kinter. Zkušený fotbalista sestřelil hattrickem Řevničov a na svém kontě má 5 branek.

 

Jaromír Knap (Pustověty) - "Zkušený harcovník dobrými výkony pomohl Pustovětům k dobrému umístění," řekl k hráči řevničovský Martin Tóth. Za podzim má na kontě tři góly, ale v týmu má jinou úlohu než trhat sítě, kterou si plní na výbornou.

 

Lukáš Polcar (Pavlíkov) - I když se Pavlíkovu nedaří, jeden hráč svými výkony přeci jen vyniká. "Klasický tvůrce hry, který drží Pavlíkov nad vodou," řekl o kapitánovi Pavlíkova lodivod Pustovět Václav Bičovský.

 

Dominik Varyš (Lubná) - "Dobrý v soubojích, z lajny do tahu perfektní," sdělil krátce na rychlonohého záložníka trenér Sýkořice Petr Kovařík. Dominik je druhým nejlepším střelcem soutěže spolu s Radkem Truksou, oba mají na kontě 13 branek.

 

Útočníci:

 

Radek Truksa (Pustověty) -  "Jeho přímočarost a rychlost mu dopomohla ke spoustě branek," má jasno Martin Tóth z Řevničova. Spolu s Dominikem Varyšem druhý nejlepší střelec soutěže. 4x zvolen mezi nejlepšími hráči zápasu.

 

Radek Pokorný (Lubná) - Obrovská posila pro Baník přišla před sezónou z Lužné, kde střílel ostrými. V tom pokračuje i v Lubné. Na kontě má 14 tref, což z něj dělá nejlépe střílejícího hráče soutěže.

 

Náhradníci:

 

Brankáři - Martin Kopáček (Janov) a Michal Beneš (Pustověty).

Obránci - Jan Urbanovič (Řevničov), Jan Melč st. (Janov), Petr Hovorka (Pustověty), Pavel Kollár (Lubná) a František Lauber (Chrášťany).

Záložníci - Pavel Hruška (Roztoky), Denis Vopat (Lubná), Kryštof Loula (Chrášťany), Jiří Hošek (Řevničov) a Jakub Kail (Janov).

Útočníci - Adam Trejbal (Lubná), Petr Králička (Chrášťany), Jaroslav Bařtipán (Oráčov) a Petr Kovařík (Sýkořice).

 

Na minulou sestavu roku se můžete podívat ZDE. Jedenáctku předešlého podzimu najdete pro změnu TADY.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.