SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Marek Wrána (Bolatice B) – Mladý bolatický brankář byl jistotou mezi tyčemi lídra soutěže. I když neodchytal všechny zápasy, tak čtyřikrát udržel čisté konto. 

 

David Lorenz (Dolní Benešov B) – Na stoperu předváděl dle trenéra Husovského spolehlivé výkony, čímž si zasloužil nominaci jako nejlepší muž podzimu.

 

Michal Steuer (Oldřišov B) – Řízný obránce Oldřišova, jistota v defenzívě, na kterou se mohli spoluhráči spolehnout. Branku sice nedal, ale jeho role v týmu byla jiná, než střílet branky.

 

 

Tomáš Fajkus (Darkovičky B) – Řízný obránce z Darkoviček, který neuhne před žádným souboje. Na podzim vsítil dva góly proti Kozmicím.

 

 

Petr Lhotský st. (Strahovice B) – Nejstarší hráč v týmu, který jde příkladem těm ostatní. V záloze řádil jako za mlada. Dal jednu branku.

 

Tomáš Kryštof (Sudice) – Tvořivý záložník se zkušenostmi z Rakouska diriguje mužstvo Sudic. Zahrává standardky a rohové kopy. Na podzim čtyřikrát rozesmutněl soupeřova brankáře. 

 

 

Jakub David (Bělá) – Společně se svým bratrem útočníkem Davidem tvoří ofenzivní duo svého týmu. Na podzim vsítil tři branky.

 

Matěj Číp (Služovice) – Dirigent služovické zálohy, který odehrál plný počet minut. Vstřelil šest branek, na spoustu dalších nahrál. Zahrával standardní situace svého týmu.

 

 

Vojtěch Machalla (Hať B) – Spolehlivý záložník, který nevynechá žádný souboj. Je u zrodu mnoha akcí svého týmu. Je autorem tří podzimních branek.

 

Vlastimil Harazim (Štěpánkovice B) – Štěpánkovický útočník je duší tohoto týmu, bez kterého by štěpánkovický fotbal fest kulhal, jak říká trenér Slaný. Vsítil šest branek. 

 

 

Lukáš Staňo (Závada) – Tvrdý a důrazný závadský hrot. Držel hru týmu a jeho góly zajistily hodně bodů. Vsítil jich za podzim deset.

 

Do sestavy se nevešli, ale výkony na podzim zaujali: Robin Obrusník, David Sněhota (oba Bolatice B), Aleš Michalčík, Petr Kriebel, Vladan Ciminga (Služovice), Michael Ulička, Radek Kurka (Oldřišov B), Daniel Mlýnek (Dolní Benešov B), Marek Boček, Tomáš Kalmus (Sudice), Tomáš Bartusek (Bělá), Jan Fryštácký, Luboš Machalla (oba Hať B), Stanislav Berek, Lukáš Jurček (oba Štěpánkovice B), Jiří Hanus (Darkovičky B), Petr Krajíček (Závada), Vojtěch Janoš, Tomáš Hruška, Filip Hrubý (všichni Bohuslavice B), Tomáš Teska (Kozmice B)

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.