SportFotbal SESTAVA PODZIMU - ČFL ,2017-2018

Datum kola: 14.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ:

JIŘÍ HAVRÁNEK (Slavoj Vyšehrad) - Jasná gólmanská jednička mezi tyčemi Vyšehradu. Třicetiletý brankář podával vyrovnané výkony, hned pětkrát byl po zápase jmenován jako nejlepší hráč svého týmu.

 

OBRANA: 

DAVID PODZIMEK (Vltavín) - Trenér Martin Frýdek si pochvaloval jeho vyrovnané výkony v průběhu celého podzimu. Vstřelil jeden gól.

JOSEF STRNAD* (Ústí n. Orlicí) - Zkušený fotbalista má velký podíl na tom, že Ústí prožilo jako nováček úspěšný podzim. "Obrovská persona vzadu, bohužel se zranil a bude půlroku mimo hru," smutní trenér Vladimír Chudý.

JAKUB NOVÁK (Dobrovice) - "Stabilní výkonnost si držel na pravém obránci Jakub Novák. Nezklamal mě v jediném utkání, vše si plnil, jen v Zápech obdržel přísnou červenou kartu," hodnotil jeho přínos pro tým Dobrovice trenér Vladimír Sedláček. Nenápadný, ale spolehlivý hráč, který nechybuje.  I on dal jeden gól.

 

ZÁLOHA:

PETR DOŠLÝ (Domažlice) - Podzimní kometa s neskutečným gólovým apetitem. Vrcholný kousek si schovával na předposlední zápas podzimu, kdy pěti góly zostudil obranu Brozan. Nejlepší střelec soutěže.

LUKÁŠ KOPECKÝ (Chrudim) - Chrudim šlape jako dobře promazaný stroj a nominovat celou její sestavu, nešlápli bychom vedle. Lukáš Kopecký je jejím nejproduktinějším hráčem s dvanácti brankami, hráč s nejlepší kopací technikou v soutěži, jeho trestňáky jsou bezchybné. 

MARTIN JELÍNEK (Zápy) - Trenér Michal Mašek si může být jistý vysokou kvalitou výkonů svého kapitána, který ve dvojici s Pitákem zajišťuje Zápám jednu z nejlepších středových řad ČFL. A Jelínek se prosazoval i střelecky.

JAKUB URBANEC (Převýšov) - Krajní záložník nám bude muset prominout, že jsme ho posunuli z jeho levé strany.  Střelecky táhl Převýšov, dal téměř polovinu jeho branek!

 

ÚTOK:

JINDŘICH KUČERA (Chrudim) - Důrazný a rychlý útočník, který si na podzim potykal s výbornou fazónou. Branky dával, připravoval a na jeho osobu bylo v okolí nebo uvnitř vápna nespočet faulů, které spoluhráči dokázali využít proměněnými trestňáky či penaltami.

LUKÁŠ BATKA (Štěchovice) - Vysoký útočník, jeho silnou stránkou je hra hlavou, v zakončení je takřka bezchybný a opět se chystá bojovat o korunu krále střelců. 

CHUKWUDI CHUKWUMA (Brozany) - Ke konci podzimu v přísunu branek trochu zpomalil, přesto si třiadvacetiletý nigérijský útočník hlasitě řekl o opětovné angažmá ve vyšší soutěži.

 

HVĚZDNÁ LAVIČKA:

Dát dohromady jen jedenáct hráčů ze soutěže o osmnácti klubech je samozřejmě velmi složitým úkolem, jen díky tipům od trenérů bychom poskládali neporazitelných jedenáctek hned několik. Komu se tak na podzim ještě dařilo?

 

BRANKÁŘI: Lukáš Mrázek (Chrudim), Ondřej Pávek (Vltavín)

OBRÁNCI: Jiří Černý (Převýšov), Luboš Hruška, Ondřej Kejha (Jirny), Pávek, Růžek (Zápy), kompletní obrana Chrudimi, Miroslav Routek (Dobrovice)

ZÁLOŽNÍCI: Jan Růžička (Vltavín), Karel Piták (Zápy), Jan Souček (Ústí), Pavel Čapek (Benešov), Lukáš Křeřek, Jiří Vondráček (Jirny), Radek Žaloudek (Dobrovice), Martin Kraus, Jakub Eliáš (Králův Dvůr), Ladislav Volešák (Štěchovice), Tomáš Dostálek, Sebastien Langr, Ondřej Kesner (Chrudim), Martin Hrubý (Domažlice), Filip Drobílek (Vyšehrad)

ÚTOČNÍCI: Zdeněk Vaňous (Ústí), Petr Pejša (Vltavín), Miroslav Slepička (Písek), Jaroslav Benda (Brozany) Josef Čtvrtníček (Vyšehrad), David Surmaj (Litoměřicko), Jakub Synek (Benátky).

 

* Omlouváme se, chybnou záměnou jsme zařadili do sestavy podzimu nejprve stopera Petra Jeníčka.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.