SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize A, 2017-2018

Datum kola: 02.04.2018

0

Úvodní a neúplné jarní kolo je minulostí a na řadu přichází vyhlásit nejlepší jedenáctku kola, ve které se nachází čtyři hráči vedoucích Karlových Varů a jednoho zástupce mají v sestavě kola Mariánské Lázně, Březová, Doubravka, Hořovicko, Soběslav, Roudné a SK Rakovník. Hlasujte pro nejlepšího hráče kola, který bude vyhlášen již v průběhu zítřka, tedy ve středu.

Sestavu kola zahájíme hráči Karlových Varů, kteří opět ukázali svou sílu, když na hřišti Petřína Plzeň nastříleli sedm branek a upevnili si pozici na čele tabulky. Martin Psohlavec se blýskl hattrickem, Marian Geňo se trefil dvakrát, Pavel Maňák přihrál na dva góly a Daniel Krlička na jeden přihrál a jeden sám vstřelil. Slavia disponuje neskutečnou ofenzivní silou a nikdo se na zápas s ní s nadsázkou předem jistě netěší.

 

Jiří Šellong se o víkendu zaskvěl v dresu Březové dvěma góly, jenže to nakonec nestačilo ani na bod. Hostující fotbalista se prosadil dvakrát v prvním poločase, jenže Soběslav dokázala vždy vyrovnat a ještě do přestávky zápas otočit. Za klíčový moment jsme vybrali vyrovnávací gól, o který se postaral Filip Vaňek. Domácí získali po dvou brankách obrovské sebevědomí a hned po Filipu Vaňkovi, který zavelel k obratu, rozhodl Jan Suchan.

 

Doubravka a Mariánské Lázně si po devadesáti minutách body rozdělily a o bonusovém bodu rozhodly pokutové kopy, do kterých nastoupil trochu překvapivě nerozchytaný Ondřej Jacko-Lysák. Brankář hostí byl ovšem úspěšný a vychytal Mariánským Lázním bod navíc, za což jsme ho odměnili místem v Sestavě kola. Na domácí straně odehrál parádní zápas Dušan Künstner, který se prosadil krátce po přestávce a odšpuntoval gólové hody.

 

Roudné dokázalo na domácím hřišti v závěru zápasu udolat Hořovicko, když se jedenáct minut před koncem prosadil Vojtěch Zeman, který před několika dny přestoupil do Malše a hned při svém debutu v domácím dresu se blýskl jediným a rozhodujícím gólem zápasu. Z Hořovicka jsme vybrali do sestavy kola pravého obránce Daniela Klimeše, který podal výtečný výkon na netradiční pozici.

 

SK Rakovník si o víkendu odvezl dva body ze hřiště Aritmy Praha a velkou zásluhu na tom má Jan Severin, po jehož prodlouženém centru se krátce před přestávkou prosadil Tomáš Pucholt. Domácí krátce po přestávce utkání rychle vyrovnali a dokonce ho mohli otočit, jenže Jan Severin se na brankové čáře blýskl skvělým zákrokem a odkopem zachránil překonaného brankáře hostí. Zápas nakonec došel do penalt, v nichž uspěl Rakovník.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.03.2018 11:23 do 14.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.