SESTAVA KOLA - 20.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 24.03.2018

0

Dočkali jsme se, 20. kolo bylo odehráno v kompletní podobě! A tak jsme mohli vybírat ty nejlepší výkony ze všech zápasů a týmů. Kdo se předvedl v nejlepším světle a dostal se do ideální sestavy kola? Na výběru spolupracujeme s hlavními trenéry jednotlivých celků. Hlasujte pro svého favorita, s vítězem přineseme rozhovor!

Ondřej Bartoš se musel s Dobrovicí oklepat z rychle inkasované branky, pak ale předvedl výborný výkon a v penaltovém rozstřelu navíc dvěma zákroky pomohl k zisku dvou bodů.

 

Lukáš Mastík vystřelil svým gólem výhru Chrudimi. Benešovský Jan Zákostelský velel bezchybné obraně a vstřelil po rohovém kopu důležitý druhý gól. Luboš Hruška je jistotou jirenské defenzivy, nejinak tomu bylo v Brozanech. Zápy padly v Ústí nad Orlicí, ale obránce Vojtěch Hron předvedl velmi kvalitní výkon.

 

Litoměřicko předvedlo kompaktní výkon, ze kterého je těžké někoho vyzdvihovat. My ukázali na Petra Výborného, který zažil povedený comeback na domácí půdu, nacentroval na druhý gól. Jan Souček "udělal" zápas proti Zápům, pro Ústí vystřílel tři body právě on. Tomáš Hynek má fazónu, převýšovský levý záložník se také trefil dvakrát. 

 

Martin Held se sice střelecky neprosadil, ale v píseckém útoku hýřil aktivitou. Jakub Synek pálil přesněji a radoval se rovnou dvakrát! Radek Stöckner bude jedním z hráčů, který bude lepit díry po odchodech v jirenském útoku. První utkání mu vyšlo výborně, bojoval a byl odměněn gólem.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2018 12:07 do 28.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.