SESTAVA KOLA - 20.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 08.04.2018

0

Hřiště po celé republice zalilo o víkendu slunce, v jehož paprskách zazářilo několik hráčů a také osm brankářů, které mezi třemi tyčemi vítězných týmů udrželo čisté konto. Vybrat jednoho brankáře bylo velice složité, přesto pro Vás máme Sestavu kola! Pro Hráče kola můžete hlasovat do středy 12:00.

Obránce Radek Hrdý o víkendu vstřelil nádherným způsobem tři body Neratovicím, které doma dokázaly zásluhou jeho nádherného voleje zpoza šestnáctky po odvráceném centru z rohového kopu porazit hosty z Nového Boru nejtěsnějším možný rozdílem 1:0 a uštědřily mu jubilejní 20. porážku v řadě. Jediný gól utkání vstřelili o víkendu také David Hanek, který vystřelil Meteoru Praha výhru v Chomutově, a Daniel Hudec, jenž rozhodl v dresu Ostré utkání proti Kladnu.

 

Hostouň si o víkendu odvezla všechny tři body z Hrobců, kde zvítězila 3:0 a potvrdila vítězství z domácího prostředí. Pokud někdo táhne Hostouň, tak je to trojice hráčů Petr Trapp, Jiří Kabele a Valery Patarocha, kteří pravidelně nastupují v základní sestavě a o víkendu se všichni tři dokázali prosadit. Gól Petra Trappa je o to cennější, že ho vstřelil z pozice obránce, kteří nemají v popisu práce střílet branky a o to větší mají radost.

 

Svůj úkol útočníka dokonale splnili v dresu Tatranu Rakovník útočníci Vladimír Hradecký a Kingsley Emumejakpo Omovie, kteří měli prsty v několika nebezpečných šancích a oba dva dokázali skórovat. Tatran o přestávce vstřelil tři góly a v domácím prostředí porazil Český Brod rozdílem třídy. O tři branky vyhrály také Velvary, které si odvezly tři body po výhře 3:0 z Úvalů, kde odehrál skvělé utkání Marek Chrobák a blýskl se dvěma góly.

 

Sestavu kola uzavírají dva hráči z Meteoru Praha, jmenovitě brankář Daniel Toman, který během devadesáti minut udržel čisté konto stejně jako jeho protějšek, jenže v penaltovém rozstřelu byl úspěšnější a společně s Jakubem Frohnou se mohl radovat po bezbrankové remíze z bodu navíc. Vybrat hráče kola bylo nesmírně těžké, jelikož všech osm brankářů vítězných týmů o víkendu udrželo čisté konto. Víkend patřil brankářům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2018 11:22 do 11.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.