SESTAVA KOLA - 25.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 29.04.2018

0

Jarní sezona se kvapem blíží do své poloviny, uplynulý víkend nabídl devět zápasů dalšího kola a na světlo světa nyní poznává sestava hráčů, kteří byli v zápasech vidět. V sestavě jsou zástupci jedenácti klubů, kteří čekají na vaše hlasy, které jednoho z nich zvolí nejlepším celého kola.

To, co je pro Štěchovice svátkem, se pro Benešov stává rutinou. Již třetí zápas v řadě totiž v jejich podání skončil 0:0. Tentokráte se tento výsledek zrodil v domácím zápase proti tápajícímu Královu Dvoru a nejlepším hráčem tak byl pochopitelně brankář DAVID TETOUR, který oproti svému kolegovi na druhé straně chytl dvě penalty v penaltovém rozstřelu, který Benešov mimochodem potřetí v řadě vyhrál.

 

Výhru z Chrudimi nedokázal Vyšehrad potvrdit, jelikož na jeho půdu zamířily skvěle hrající Zápy, vydařený zápas si připsal stoper PATRIK RŮŽEK, za svůj výkon byl odměněn i vstřeleným gólem. Jirenská defenziva stojí na zkušeném kapitánovi ONDŘEJI KEJHOVI, kterého chválil po zápase s Převýšovem jeho trenér Hradecký. V Čížové se rozdávaly body i po týdnu, tentokráte si pro ně přijelo Ústí nad Orlicí, které ale muselo bojovat. Obránci domácích ale neobsadili JAKUBA CHLEBOUNA a ten před koncem zápasu vstřelil po rohovém kopu vítězný gól.

 

Tentokráte volíme ofenzivně laděné mužstvo a na kraje zálohy stavíme útočníky. Talentovaný LUKÁŠ MATĚJKA má před sebou velkou kariéru, což určitě vědí v Plzni. Nicméně nyní hraje v Domažlicích a opět byl dost nebezpečný, k jednomu gólu ale další nepřidal. V Brozanech se mohli z losu radovat, jelikož dorazil poslední Nymburk, ale tak jednoduché to parta okolo dvougólového Chukwumi neměla. Všechny góly vstřelila až ve druhém poločase, velmi důležité pak byly trefy LUKÁŠE VESELÉHO. Divoký zápas v Dobrovici nám poskládal zbylé posty v záloze. Začněme u PETRA VÝBORNÉHO, kontaktní gól domácích ho zřejmě vybudil jako červená barva býka a pár vteřin po rozehrání propasíroval balon za záda gólmana a nakonec to byl gól vítězný. Druhý kraj zálohy je obsazen také útočníkem, MAREK VOLF by jistě úlohu ofenzivního krajního záložníka zvládl. O víkendu sice byl útočníkem, jenže ani dva góly nestačily.

 

V útoku tedy jsou tři zbylí hráči. Benátky bojující o záchranu dokonale zmrazili Chrudim. Východočeši zřejmě kopírují Viktorii Plzeň a s titulem hazardují. Po dvou gólech JAKUBA SYNKA, pro vývoj v tabulce dost důležitých, padla. Tradičně se pak do sestavy probojoval PETR PEJŠA, na jaře se nachází ve skvělé formě a to už vědí i v Domažlicích. Jeden gól obstaral sám, na druhý nahrál Císařovskému perfektně načasovanou přihrávkou. Sestavu uzavírá útočník, který se mlže chystat na nabídky z profesionálních soutěží. LUKÁŠ BATKA je opravdu nezastavitelný. O jeho schopnostech se přesvědčili v Čížové (2+2), a také téměř sousední Písek, ten přijel do Štěchovic v naději, ale inkasoval od něj dva góly, ty mu nestačily a tak ještě jednou asistoval. Přehoupl se do třetí desítky gólů a na svém kontě jich má 21, celkem se podílel na 28 brankách Štěchovic! (21+7)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2018 11:55 do 02.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.