SESTAVA KOLA - 26.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 06.05.2018

0

Jarní polovina třetí ligy se dostala do druhé poloviny a po dalším víkendu vám nabízíme sestavu kola. Dostalo se do ní opět jedenáct zástupců různých klubů, kteří byli o víkendu vidět. Kdo se stane devátým vítězem v roce 2018?

Mezi třemi tyčemi se rozhodně nenudil Jan Procházka, který musel zastoupit vykartovaného Havránka a držet naděje Vyšehradu. To se mu ovšem nakonec nepodařilo, ale jen díky němu měli hosté v Králově Dvoře o co hrát až do konce.

 

Divoký zápas si užil Zdeněk Vrňák, po třech bezbrankových remízách si Benešov poradil s Domažlicemi kuriózně výsledkem 6:4 a právě obránce Benešova prokázal velkou trpělivost i odvahu, když během zápasu proměnil dva pokutové kopy. Stejný počin se povedl i v Zápech Miroslavu Novákovi, který v malém derby pomohl skolit Benátky. Lukáš Mastík se snaží se spoluhráči hledat podzimní formu, dílčím úspěchem bylo domácí skolení Dobrovice, ke kterému pomohl vítězným prvním gólem.

 

Proti Vyšehradu fotbalisté Králova Dvora zahazovali šance, ale i tak vyhráli, když se trefil Martin Kraus. Smutným hrdinou Domažlic byl Petr Mužík, hrubě nevydařený zápas proti Benešovu není ke chlubení, ale dva vstřelené góly jsou přece jen dobrým osobním výkonem. Další dvougólový záložník má důvod ke spokojenosti, Pavel Novák totiž dvěma góly rozhodl o další domácí výhře Převýšova, který se právě díky výsledkům ze svého stadionu dostává do relativně klidných vod. Čtveřici záložníků uzavírá spíše útočník Aleš Zbudil, jeho zásluhou se Jirny neradovaly z vyrovnání, jelikož ještě před jejich gólem přidal druhý gól Litoměřicka.

 

Matěj Štědronský čekal osm zápasů na start v základu marně, na půdě Nymburka byl vypuštěn od začátku a hned v první minutě se prosadil. Ke svému výkonu nakonec připsal ještě gól a asistenci. Derby mezi Pískem a Čížovou mělo jasného favorita, ale někdo se o góly postarat musel, byl jím Filip Řezáč. Těžký zápas má za sebou Vltavín i Martin Biholog Abena, jednou se trefil sám, jednou přihrál a tříbodová ztráta na Chrudim se nezvětšila.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.05.2018 16:55 do 09.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.