SESTAVA KOLA - 28.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 20.05.2018

0

Třetí liga se kvapem blíží ke svému konci, připravili jsme pro vás již dvanáctou sestavu kola, ve které můžete hlasovat pro zástupce z osmi týmů. Dvojité zastoupení si vysloužily tři týmy, konkrétně Domažlice, Králův Dvůr či Zápy. Zvýší dvojité zastoupení šance na trimf, nebo bude vybrán někdo jiný?

Brankář Jakub Šiman sice slavil vítězství 5:0 v zápase s Benátkami, ale aby mohli Domažlice vyhrát, musel v bráně několikrát vyřešit důležité situace.

 

Patrik Langer se podílel na remíze Ústí nad Orlicí s Benešovem, které pak druhý bod vybojobalo v penaltách a svůj díl na tom přidal i Patrik Langer. Jan Růžička se musel nějakou tu dobu bát, zda náhodou Vyšehrad nepřekvapí v pražské derby, ale nakonec svým gólem z penalty vyrovnal a v závěru se se spoluhráči dočkal definitivního otočení skóre. Čížová zase po nějaké době zaskočila favorita, Martin Held svým perfektním gólem snížil a nakonec se radoval z bodu, který se z Převýšova rozhodně neočekával.

 

V Zápasech se pro změnu odehrálo derby dvou blížkých rivalů. Šťastnější byl Martin Jelínek ze Záp, když třetím gólem do sítě Jiren pečetil velmi povedený zápas. Domažlický Petr Mužík si rovnou připsal hattrick a právě jeho góly mohly Jiskru uklidnit. Duo z Králova Dvora řádilo v zápase s Dobrovicí, která si odvezla bůra. Dva góly si připsali Jakub Balšánek a Martin Kraus.

 

Trefa Václava Svobody byla zřetelně důležitá, Zápy v tu dobu hrály už bez vyločeného hráče. Chrudimský Petr Rybička se naopak prezentoval gólem, který pojistil vedení nad Brozany. Sestavu pak uzavírá Štěpán Kacafírek, ten sice nenastoupil v základní sestavě, ale jeho nástup do druhého poločasu vysvobodil jeho kolegy a znamenal klíč k cestě za remízou se Štěchovicemi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2018 07:39 do 23.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.