SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 20.05.2018

0

Další kolo za námi a opět přinášíme top jedenáctku! Vyberte svého favorita a podpořte ho hlasem.

V brance má své místo David Růžička, který skvělým výkonem a čistým kontem pomohl Sýkořici k výhře v Chrášťanech. Defenzivní stálice Řevničova Tomáš Bohatý opět prodal své zkušenosti a zadní řada Sparty taktéž neinkasovala. Zkušený stoper Václav Rösler odvedl výbornou práci, ke které přidal jednu branku. Předstoper Václav Erben zaujal trenéra Kovaříka, bohužel pro jeho tým ale Chrášťany prohrály.

 

Pavlovi Hruškovi je III.třída malá, což dokázal i v tomto kole. Asistencí na vyrovnávací gól a skvělým výkonem byl nedílnou součástí roztockého tažení za výhrou. Obrovská zkušenost a stále výborné výkony. Přesně tyto slova zdobí Lukáše Polcara, kapitána Pavlíkova, který málem se svými spoluhráči obral o body Lubnou. Denis Vopat ve středu hřiště schytal velké množství ran, ale i tak tvořil lubenskou hru. Oráčov ve druhém poločase převálcoval Čistou, dvěma góly přispěl Jan Elsnic.

 

Vedoucí gól do sítě Roztok a další stabilně dobrý výkon. Bohužel pro Radka Truksu a jeho spoluhráče zápas u Berounky body nepřinesl. Hattrick Radka Pokorného přinesl Baníku tři body v těžkém zápase s Pavlíkovem. Branov má svou oporu, kterou je Radek Choc. V Šanově to vyjádřil nejen svým dobrým výkonem, ale také jednou brankou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2018 19:53 do 23.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.