SESTAVA KOLA - 34.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 30.05.2018

0

Předehrávané kolo nabídlo několik zajímavých zápasů včetně hattricku Petra Pejši, který se postupně stává stálicí v sestavě kola. Jakou ideální jedenáctku bychom poslali na hřiště? Vybrali jsme do ní hráče z osmi týmů.

Pořádný zážitek si ze Záp odvezl gólman Roman Dunda, který dostal mezi třemi tyčemi důvěru a splatil ji vrchovatě, když Převýšovu několika zákroky vychytal výhru a sám si p řes silný tlak soupeře připsal čisté konto.

 

Michal Schindler rozhodně nezažil ideální první poločas, zaváhání obrany Vltavínu však zažehnal důležitým čtvrtým gólem do sítě Čížové. Jakub Chleboun rázně odmítl nerozhodný výsledek s Dobrovicí a tak minutu před koncem rozhodl o výhře Ústí nad Orlicí. Denis Laňka pak parádním výkonem potrápil Štěchovice, když zejména ve druhém poločase roztáhl útočná křídla a vytvořil si řadu šancí, gól si připsal z penalty.

 

Petr Došlý se vrací do podzimního módu, tentokráte se prezentoval dvěma góly do sítě Písku. Lukáš Veselý využil se spoluhráči trápení Vyšehradu a vykopl Brozanům tři body vítězným gólem. Petr Rys si připsal v duelu se Štěchovicemi důležitý první gól, který jeho spoluhráče uklidnil do dalšího průběhu. Naopak Michal Procházka se musel se spoluhráči bát až do konce, jeho gól do sítě Nymburka byl nakonec také vítězný.

 

Domažlický útočník Lukáš Matějka prokazuje svůj talent a třetí ligu zřejmě přerůstá, nyní si vystačil s jedním gólem. Daniel Kocourek dokázal společně se spoluhráči z Jiren vybojovat výhru v nedalekých Benátkách. Na závěr doplňuje sestavu hráč, který má aktuálně nejlepší formu ze všech – Petr Pejša. Produktivní střelec Vltavínu nasázel hattrick!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.05.2018 09:09 do 01.06.2018 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.