SESTAVA KOLA - 30.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 03.06.2018

0

První červnové kolo je za námi a s tím je spojená i sestava kola. Dominují v ní hned tři zástupci Chrudimi, které se zápas opravdu povedl, a nastřílela osm zápasů. Kdo toto trio doplňuje?

Gólman Petr Plaček se při své premiéře představil, jak nejlépe mohl. Několikrát ho jeho spoluhráči nechali na holičkách a on musel vytáhnout řadu skvělých zákroků, které udrželi Nymburk v Převýšově ve hře až do konce.

 

Ondřej Kejha je stálicí, jeho výkony jsou pro Jirny extrémně důležité, nebylo tomu jinak ani při remíze v Domažlicích. Petr Drahoš si užil zápasu s Čížovou, v obraně toho tolik řešit nemusel a tak se vrhl i do útoku, jednou se prosadil. Nejproduktivnější byl z obránců Rudolf Novák, jeho výkon ve druhém poločase proti Brozanům byl pro Králův Dvůr klíčový, jelikož i díky tomuto počinu zápas otočil ve svůj prospěch.

 

Zlepšený výkon Vyšehradu donutil Ústí nad Orlicí bojovat, k úspěchu pomohl také gól Petra Falty. Litoměřické vzepětí v zápase s Pískem řídil Jakub Trýzna. Vojtěch Engelmann je jednou z hvězdných posil Benešova, jeho výkony jsou na dobré úrovni a jednou trefou podpořil další úspěch, který přišel v zápase s Benátkami. Záložníků se do sestavy z Chrudimi nabízelo více, nám do sestavy nejvíce pasuje Ondřej Kesner, ten si připsal při kanonádě jeden gól.

 

Za Chrudim se prosadilo sedm střelců, jediným dvougólovým byl Daniel Vašulín. Tomáš Bastin byl hrdinou i smolařem Převýšova, gól si připsal, ale v dalších šancích ho vychytal parádně chytající gólman. Štěchovice klesají tabulkou, na jejich třetí prohře v řadě se podílel Petr Putz.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.06.2018 20:52 do 06.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.