SESTAVA KOLA - 31.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 10.06.2018

0

Poslední kompletně víkendové kolo ČFL je za námi. Pro čtyři kluby to byl dokonce poslední zápas sezony. Jak se komu dařilo a kdo se dostal do sestavy kola?

 Ano, je tomu tak. Jednalo se o poslední kolo, které se odehrálo čistě o víkendu. Nyní nás čeká už jen sedm zápasů, které se budou hrát každý den od středy do soboty. Vše je rozhodnuté. Vítězem ČFL i jistým postupujícím do FNL je Chrudim. Naopak dvě poslední sestupová místa obsadili už s předstihem fotbalisté Čížové a Nymburka.

 

Gólman Ivo Doležal dostal v posledním zápase Záp přednost v bráně a po velmi dlouhé době (od zápasu s Tachovem zhruba 20 měsíců) si zachytal třetí ligu. Nakonec to bylo velmi povedené představení, ačkoliv hrál třetí tým tabulky na půdě předposledního, počínal si velmi jistě a vše, co mířilo mezi tři tyče, pochytal.

 

Do obrany jsme vybrali duo Jan NeubergDaniel Kozel. Ačkoliv druhý jmenovaný není obránce, ve spolupráci se zkušenějším kolegou by si rozhodně poradil. Oba se podíleli na výhře Benešova v Dobrovici, Neuberg se trefil dvakrát, Kozel jednou. Možná překvapivou volbou je Tomáš Rada, po jehož zákroku kopaly Jirny penaltu, ale tu neproměnili a velezkušený Rada se vykoupil jinak dobrým výkonem včetně proměněné penalty.

 

Po šesti zápasech Štěchovice ožily, vyrovnaly se s řadou zraněných hráčů a složily Králův Dvůr. Ladislav Volešák dvakrát asistoval, Martin Sulík pak po několik krásných technických kouscích přidal druhý pojišťovací gól. Své si odvedl i Petr Mužík v dresu Domažlic na půdě Brozan a David Živný jediným gólem zápasu rozhodl o výhře Převýšova.

 

Jelikož Batka neproměnil minimálně tři tutovky, na jediný gól ho stál Petr Došlý, který dal dva v Brozanech. Kuriozitou pak je, že je čeká vzájemný zápas a navíc je v závěsu i Kopecký z Chrudimi, která bude hostit poslední Nymburk. Potřebný bod vybojovala Chrudim už v Písku, gól Daniela Vašulína tak byl tím mistrovským. Naopak radost z remízy s mistrem odšpuntoval Filip Řezáč, který vyrovnal a zařídil moment, že se na konci nakonec radovaly oba týmy.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2018 08:04 do 13.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.