SportFotbal SESTAVA ROKU - Divize D, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Nejlepší jedenáctka sezony  Fortuna Divize D zná svoji podobu. Hlasujte, kdo se stane hráčem sezony dle fanoušků. Vítez bude znám 31. července.

Brankář:

Jan Zádrapa (Rosice) – Rosický gólman stál v čele nejlepší defenzivy soupeře. V bráně Slovanu si připsal 11 čistých kont ve 29 zápasech.

29 zápasů, 11 čistých kont

 

Obrana

David Šmahaj (Bzenec) – Zkušený bzenecký fotbalista s prvoligovými zkušenostmi táhl svůj tým do lepší poloviny tabulky. Konto soupeřů zatížil osmi brankami především ze standardních situací.

26 zápasů, 8 branek, 7 ŽK, 1 ČK

 

Lukáš Horák (Šumperk) – Šumperský fotbalista byl jedním z tahounů týmů, který až do poloviny jara čeřil postupové body. V sezoně si na své konto připsal výborných devět branek.

27 zápasů, 8 branek, 9 ŽK, 1 ČK

 

Pavel Chalupa (Vrchovina) – Motorová myš na pravé straně hřiště, na kterou se mohl trenér Zeman spolehnout v každém zápase. Hráč, který nechybuje a je platný i do ofenzivy. Po jeho centrech padlo několik branek.

28 zápasů, 1 branka, 5 ŽK

 

Záloha

Miroslav Paul (Tasovice) – Spolu s Lapešem vytvořil nejproduktivnější útočnou dvojici v soutěži. Sice neobhájil korunu pro krále střelců, ale i tak je 17 branek a čtvrté místo Tasovic skvělým počinem.

25 zápasů, 17 branek, 7 ŽK

 

Jan Urbánek (Polná) – Polenský srdcař v zimě neopustil tým, který prošel změnami, a i na jaře byl ústřední postavou Lovětínského ekipy.

27 zápasů, 13 branek, 4 ŽK

 

Kamil Skalník (Vrchovina) – Univerzál, který během sezony prošel celou sestavou, se na jaře nebývale rozstřílel a svými góly usnadnil Vrchovině postup do MSFL.

29 zápasů, 17 branek, 4 ŽK

 

Filip Rozsíval (Šumperk) – Rychlonohý fotbalista patřil po celou sezonu k ústředním postavám svého týmu a s polu s Nimrichtrem táhl ofenzivní letku Šumperka.

29 zápasů, 13 branek, 8 ŽK

 

David Pazourek (Rosice) – Stálice v sestavě Rosic podávala po celou sezonu vyrovnané výkony a nakonec se propracovala až k solidním dvanácti vstřeleným brankám.

28 zápasů, 12 branek, 4 ŽK

 

Útok

Petr Kasala (Bzenec) – Jistota v bzeneckém útoku zářila i v této sezoně. Kapitán Bzence Petr Kasala vstřelil úctyhodných 24 branek.

26 zápasů, 24 branek, 11 ŽK, 1 ČK

 

Matěj Vopršal (Žďár) – Rychlonohý a důrazný útočník v této sezoně střelecky explodoval a konto soupeřů zatížil 20 brankami.

29 zápasů, 20 branek, 8 ŽK




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.