SportFotbal SESTAVA ROKU - Divize B, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Ročník Fortuna Divize B 2017/18 je u konce a na řadu přichází ještě jedna milá povinnost, vyhlásit nejlepší sestavu sezóny. Mezi nejlepší jedenáctkou nechybí nejlepší střelec soutěže Martin Boček nebo kapitán mistrovského týmu Michal Obrtlík a brankář Jiří Měsíček. Mezi nejlepšími hráči najdete také Karla Kaňkovského z České Lípy nebo výborného obránce Petra Trappa ze Sokola Hostouň. Hlasujte pro nejlepšího hráče!

Slovan Velvary s největší pravděpodobností odmítl účast v České fotbalové lize poté, co vyhrál Divizi B a stal se šampiónem. Obrovskou zásluhu na týmovém úspěchu mají brankář Jiří Mesíček a kapitán Michal Obrtlík, který je velice sympatickým hráčem a správným vůdcem na hřišti. Nastupuje na pozici středního obránce, přesto během sezóny nastřílel několik důležitých branek. Mále-li být konkrétní, tak jich nastřílel šest.

 

Fantastickou sezónu má za sebou Hostouň, a to především závěr sezóny, ve kterém byla jasně nejlepším týmem a zásluhou fantastické sérii výher vybojovala nakonec druhé místo. Sokolové nyní čekají, zda dostanou nabídku hrát Českou fotbalovou ligu, a kdyby ano, s nadšením ji přijmou. Parádní sezónu mají za sebou v dresu Hostouně obránce Petr Trapp  a útočník Štěpán Hájek, který nastřílel během sezóny 11 branek.

 

Od Velvar a Hostouně se dostáváme k Českému Brodu, který skončil na fantastickém čtvrtém místě. Obrovskou zásluhu na tom má záložník Jan Makovský a Tomáš Hrdlička. Jan Makovský se stal druhým nejlepším střelcem soutěže s 16 brankami, zatímco Tomáš Hrdlička jich nastřílel 10, což je na obránce parádní číslo. Když už jsme u střelců, tak nejlepším střelcem soutěže se stal suverénně Martin Boček (25 gólů) z Chomutova.

 

Sestavu letošního roku uzavírá trojice, která pochází z různých klubů. Baník Souš skončil na desátém místě a s deseti brankami k tomu přispěl Dominik Nobst, zatímco v dresu Meteoru Praha odehrál parádní sezónu Antonín Hrdina, jenže nasázel branek taktéž deset. Parádní sezónu má za sebou zřejmě Ostrá, která nakonec skončila v horní polovině tabulky, Josef Petlička se stal v jejím dresu s 13 góly třetím nejlepším střelcem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.