SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Je za námi sezóna 2017/2018 a přinášíme Vám sestavu z celého ročníku Ondrášovka KP. Bylo velmi náročné a těžké vybrat jenom jedenáct hráčů. Brankáři předváděli skvělé zákroky, obránci dávali góly, už jen tady bylo obtížné zvolit jednoho brankáře. Máte v nejlepší jedenáctce sezóny svého favorita a víte komu dáte hlasy? Tak neváhejte a hlasujte! 

Václav Drážek (Nespeky) - Byl klíčovou postavou Nespek v celé sezóně. Soupeře předváděl svými zákroky k šílenství, udržel devět nul. Má hlavní podíl na skvělé sezoně svého týmu. Navíc pro Nespeky to byla historická premiéra v krajském přeboru a obsadily pěkné sedmé místo. 

Martin Šťastný (Horky) - Velice jistý hráč, který dirigoval obranu svého týmu. Druhá nejlepší obrana soutěže mluví za vše. Pomohl svému týmu k druhému místu i čtyřmi góly.

Martin Šalamoun (Lhota) - Zkušený hráč, který odvádí na hřišti velké množství práce. Nebojí se jít do soubojů, důrazný. Dokáže podpořit útok, sedm branek na obránce je víc než slušných.

Martin Novák (Hvozdnice) - Mladý, teprve sedmnáctiletý talent má před sebou zřejmě velkou budoucnost. Jeho typická vlastnost je rychlost, dokáže číst hru a vyvážet míč až do gólových šancí. V případě nutnosti je schopen hrát i v útoku. Vstřelil šest gólů.

Dominik Rejhon (Poříčí) - Šikovný záložník odehrál skvělou sezónu, hlavně jarní část byla pro celé Poříčí fantastická. Připravoval šance pro své spoluhráče a sám vstřelil deset branek.

Josef Galbavý (Slaný) - Další fotbalista se zkušenostmi s nejvyšším českým fotbalem. Tento středopolař režíruje hru svého týmu a patří k nejlepším hráčům celé soutěže. V sestavě roku proto také nemůže chybět. Stal se navíc druhým nejlepším střelcem soutěže s dvaadvaceti góly.

Lukáš Třešňák (Hvozdnice) - Hráč, pro kterého je krajský přebor málo. Exligový fotbalista hrál celou sezónu ve stabilní, velmi dobré formě. Hrál s neuvěřitelnou lehkostí, precizně ovládá souboje jeden na jednoho. Zásoboval své spoluhráče přesnými centry a přihrávkami, ze kterých přicházelo velké množství branek. Sám se trefil pětkrát.

Martin Šobr (Libiš) - Mladé mužstvo Libiše, které má věkový průměr kolem dvaceti let, hrálo pěkný fotbal. Martin do věkového průměru ještě ani nezasahuje, je mu teprve osmnáct let. Z krajního záložníka pomohl ke čtvrtému místu dvanácti góly.

Jakub Trpišovský (Poříčí) - Kanonýr a dříč vítěze krajského přeboru v sezóně 2017/2018. Dokáže se dostat do několika šancí v zápase a také je proměňovat. Stal se nejlepším střelcem svého týmu, když soupeřovu síť rozvlnil jednadvacetkrát.

Bohumil Nádeníček (Horky) - Také má zkušenosti s ligovým fotbalem. Pomohl svému klubu k postupu do divize. Jeho útočná síla a schopnost zakončit dělaly soupeřům velké problémy. Nastřílel dvacet dva gólů.

Marek Horel (Beroun) - Neuvěřitelnou sezónu zažil ve svých jednačtyřiceti letech tento borec. Jak říkají jeho spoluhráči: „Zraje jako víno, čím starší, tím lepší.“ Pomohl svému týmu ke třetímu místu velkým počtem vstřelených branek. Branek vsítil Marek Horel třicet tři, téměř polovina všech berounských gólů.

 

Zde jsou další jména, která se do sestavy nevešla.

Brankáři: Aleš Tlamicha, Michal Brožek, skvělé jaro odchytal Lukáš Michňa

Obránci: Eric Kwame Adjei, Vincenc Peroutka, Ondřej Urban

Záložníci: Stanislav Smetana, Zdeněk Bělík, A. Rampa, Martin Vašek, Jan Předota, Jaroslav Trnka, Michal Bohata, Petr Janda

Útočníci: Zdeněk Šenkeřík, Aleš Bábíček, Lukáš Mráz, Patrik Svoboda, 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.