Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Břežany držely bezbrankový stav hodinu hry


Branky


0

Břežany odolávaly, ale neodolaly. Po hodině hry nasázel Tomáš Jedlička hattrick a čtvrtý gól přidal Jan Konůpek. Břežany tak stále na svoje první body v soutěži budou čekat minimálně týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápila efektivita

Na hřiště pečeckého AFK přijeli odhodlaně bojovat borci dosud posledních Břežan. A nutno uznat, že bojovnost jim rozhodně nechybí. Možná chybí více fotbalové kvality. Hosté statečně odolávali celý první poločas. Hráči AFK byli mnohem častěji v soupeřově pokutovém území, držení míče i šance byly na straně domácích, bohužel to proměňování... Třikrát sami na branku a ... stav stále 0:0. Tradičně velká návštěva diváků tak nemohla být po první půli spokojena a samozřejmě ani trenér, ani hráči domácích neodcházeli do kabin s veselou náladou.

 

Třikrát řádil Jedlička

V kabině domácích hráčů byla nejspíš o přestávce menší bouřka, ale na hřišti to minimálně čtvrthodinu nebylo znát. Hostující Břežany tak stále držely naději na první bodový zisk. Tu jim ale vzala dvaašedesátá minuta, kdy se konečně ujala střela Tomáše Jedličky - 1:0. Tentýž hráč pak plně nahradil lońského nejlepšího kanonýra, stále zraněného Růžičku a během patnácti minut přidal další dva góly - 3:0. Hosté fyzicky odpadli a už jen čekali na konec. Branku domácích za celý zápas nijak vážně neohrozili. Byly to spíše jen náznaky a to je málo. Konečný stav tak určil pár minut před koncem Jan Konůpek, který zvýšil na 4:0. Pečky tak tímto bodovým ziskem poskočily na deváté místo tabulky.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Byl to zápas o první brance. Tu jsme mohli dát tak jako v jiných zápasech hned na začátku zápasu, kdy jsme šli třikrát sami na branku, ale nedali jsme. Zbytek poločasu jsme hráli v křeči, nepřesně, prostě to nebylo moc ke koukání. V poločase jsme si museli důrazněji říci, jak zvládnout druhý poločas tak, abychom vyhráli. Rozhodla první branka, na kterou jsme museli počkat do 60.minuty. Pak jsme v rychlém sledu přidali další tři branky. Soupeř se snažil hrát disciplinovaně a to se mu dařilo do obdržené branky. My jsme se zlepšili, až když soupeř fyzicky odpadl. V tomto zápase nám průměrný výkon stačil na tři body.

SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Domácí byli po celý zápas aktivnější, víc drželi míč a vytvářeli si šance, které naštěstí pro nás dlouho nemohli proměnit. Pak už jim to vyšlo a po našich dalších chybách dali nakonec čtyři góly. My se taky k nějakým náznakům dostali, většinou po chybách domácí obrany, jenže nemáme v útoku dostatečnou kvalitu, abychom z toho něco vytěžili.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Železný [-] , T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] - L. Mužík [-] (70. R. Michálek [-] ) , M. Novák [-] (63. J. Chrastný [-] ) , M. Modrovič [-] - M. Materna [-] , T. Jedlička [-] - M. Štégl [-] (80. J. Malý [-] ) , J. Konůpek [-]

SK Břežany II
J. Zeman [-] - M. Trejbal [-] , M. Hladík [-] , V. Mišák [-] , M. Borovička [-] , J. Slavík [-] , D. Svoboda [-] , L. Stejskal [-] , M. Pikner [-] , V. Pekárek [-] , K. Karban [-]

ŽK: 15. K. Karban , 21. V. Mišák .
Hráči zápasu: T. Jedlička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: UHER Jiří - MACHÁČEK Václav (N), KOLÁŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.