3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyloučení Kovaříka oslabilo Libodřice


Branky


20. T. Dufek , 47. T. Dufek , 90. M. Snížek - 51. M. Hrstka
0

K zápasu s nádechem derby přijely do Kouřimi Libodřice. Domácí měli v první půli více ze hry a zaslouženě šli do vedení. Navíc se za zbytečné žluté karty nechal vyloučit hostující Kovařík. Zdálo se vše rozhodnuté, ale hosté se s tím smířit nechtěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, jen jeden gól

V prvním poločase viděla solidní divácká kulisa akce, které se střídaly na obou stranách. V první šanci se ocitl po prostrčení od Sovy hostující Pohanka, ale střela mířila mimo tyče Havránkovy branky. Na druhé straně krásně hlavičkoval Svoboda, ale Kolář byl rychle na zemi, střelu vyškrábl před sebe a nikdo už nedokázal dorazit míč do sítě. A zase hurá před branku domácích. Kolář vyslal dlouhý výkop, Sova prodloužil za sebe na nabíhajícího Hrstku, který ač tísněný vyslal pumelici na Havránka. Ten míč vyrazil k dobíhajícímu Pohankovi, ale jeho dorážka byla slabá a Havránek uklidnil situaci.

 

Nikomu se nedařilo pohnout s ukazatelem skóre. Sova mířil mimo, ale více šancí se pomalu objevovalo na druhé straně. Královský to zkusil z dálky vedle, Pazdercovi střelu zblokovali obránci, Bugovu střelu vyrazil Kolář. Krásnou akci vymyslel Královský - míč poslal mezi beky na nabíhajícího Dufka, ale ten mířil vedle. Totéž si oba hráči zopakovali o pár minutek později a Tomáš Dufek už byl úspěšný. Křížnou střelou překonal Koláře - 1:0.

 

V závěru poločasu se začali prosazovat více hosté. Hrstka vystihl chybnou rozehrávku, postupoval sám na gólmana, kterému udělal kličku, ale vyhnal se příliš do strany a z úhlu vyslal jen slabou střelu, kterou dokázal Holub vykopnout z brankové čáry. V dalším akci pálil Hrstka mimo, Sova kličkoval ve vápně, ale střela byla zblokovaná. Po centru Škopka, který se protáhl podél brankové lajny slabě zakončoval Heverle. Na druhé straně pálil nad branku Pazderec.

 

Stínem první půle bylo zbytečné vyloučení Kovaříka, který první žlutou chytil na nedodržení vzdálenosti při rozehrávce trestného kopu a o dvě minuty později zbytečně fauloval, za což dostal druhou (nejspíš hodně přísnou) žlutou kartu a musel do sprch.

Proti deseti jsme byli horší, uvedl Martin Snížek

Hned na začátku druhé půle vstřelil Tomáš Dufek svůj druhý gól - 2:0 - a mohlo to vypadat na jasnou záležitost. Jenže domácí polevili a hosté pověstní svojí bojovností makali i v oslabení. Zjednodušili svoji hru a tlačili vše před bránu Havránka. Po pár minutách také Marek Hrstka zajistil kontaktní gól - 2:1. Ve velké šanci se pak ocitl na rohu vápna po závaru Heverle, ale jeho střelu zneškodnil domácí brankář. Šanci na vyrovnání promáchl Sova, který díky nerovnosti terénu netrefil Hrstkovu přihrávku. Když už hráli hosté pouze na dva obránce, tak v poslední minutě dal definitivu výsledku po chybě Šudyho Martin Snížek - 3:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Pozitivem je zisk tří bodů a víkendová střelecká forma mladého Dufka, které po dvou gólech za dorost, dvou za béčko, přidal pro Libodřicím další dva za áčko. Jinak naše hra za moc nestála. Na obou stranách bylo více než pět gólovek a hosté ty své naštěstí neproměňovali. Do vyloučení hostujícího hráče jsme byli o trošku lepší, ale proti deseti už jsme jen bránili. Hosté zjednodušili hru a nakopávanými míči nás dostali pod tlak. Místo toho, abychom hráli, tak jsme jen nakopávali, odevzdávali balóny nebo prohrávali hlavičkové souboje a nakonec víceméně utrpěli vítězství.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Nemůžu klukům nic vytknout. Za vyloučení jsem jim samozřejmě vynadal, ale odmakali to. Ve druhé půli jsme dělali domácím i v oslabení velké starosti. Měli jsme hodně standardek a byli jsme nebezpeční. Škoda, že pískal pan Sedláček. Myslím, že v zápase nestíhal a chyboval na obě strany. Příště už musíme doma bodovat, protože po dobrém začátku máme teď ze tří zápasů jen dva body.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] , T. Svoboda [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] - Š. Jasenovský [-] (89. R. Světnička [-] ) , V. Bug [-] (85. J. Charvát [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] (71. T. Ružinský [-] ) - P. Pazderec [-] , T. Dufek [-] (71. M. Snížek [-] ) -

FK Libodřice
M. Kolář [-] - A. Baško [-] , M. Šudy [-] , R. Medlen [-] , D. Oliva [-] (70. M. Hovorka [-] ) - P. Heverle [-] , L. Pohanka [-] , J. Kovařík [-] , P. Sova [-] - P. Škopek [-] , M. Hrstka [-] -

ŽK: 48. P. Královský , 55. M. Snížek - 29. R. Medlen , 32. P. Škopek , 36. D. Oliva , 39. J. Kovařík , 87. A. Baško . ČK: 40. J. Kovařík .
Hráči zápasu: T. Dufek - L. Pohanka , P. Sova .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.