Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky si proti Kouřimi ani neškrtly


0

Pečky si dělaly zálusk na zisk nějakého bodíku z Kouřimi, ale forma domácích stoupá. Nakonec si hosté odvážejí šestku a domácí obrana uhrála nulu na svém kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavní rozhodčí nestihl začátek zápasu

Hlavní rozhodčí Vala nestihl včas dojet k začátku utkání a proto utkání zahájil rozhodčí laik, Milan Navrátil. Po příjezdu delegovaného rozhodčího se dál pokračovalo v utkání, ale to byl stav již 2:0 pro domácí. Již v sedmé minutě vyslal kolmou přihrávkou na zteč Snížek Petra Pazderce a ten s přehledem svojí šanci proměnil - 1:0. O pět minut později se prosadil po rohovém kopu Královského šťastnou tečí Tomáš Svoboda - 2:0. Vývoj zápasu byl jednoznačný a Pečky se k ohrožení Havránkovy brány téměř vůbec nedostávaly. Domácí hráči dokázali zastavovat protiútoky hostů hned v zárodku, ale další branku Kouřimští nepřidali.

 

Kouřim kontrolovala průběh a navyšovala skóre

Ani po přestávce se nezměnil obraz hry. Domácí borci dobře obsazovali rychlíky v sestavě Peček a postupně navyšovali skóre. Po deseti minutách druhého poločasu si na dlouhý míč Ružinského naběhl Martin Snížek, nejlépe ze všech odhadl odskok míče a obloučkem přehodil vyběhnuvšího gólmana hostů - 3:0. Pro Martina to byl přesně dvoustý gól v dresu kouřimského "A" týmu!

Po dalších patnácti minutách zvyšuje opět výborně a s chutí hrající Martin Snížek střelou na zadní tyč - 4:0. Hosté se stále nemohli pořádně dostat do hry a tak inkasují v závěrečné desetiminutovce další dva góly. Nejprve si na Královského centr naskočil Jan Paclík a hlavičkou o břevno zvyšuje na 5:0 a poslední slovo měl Pavel Královský, jehož střela z dvaceti metrů před gólmanem skočila a proklouzla do sítě - 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Domácí zápas s Pečkami jsme zvládli, výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Jsem rád, že jsme Pečky na těžkém terénu nepustili prakticky do jediné gólové šance a naše šance jsme dokázali proměnit. První branku dal po samostatném úniku Pazderec a klid nám dodal druhou brankou po rohu Svoboda. Ve druhém poločase jsme hru kontrolovali, hráli jednoduše a dobře obsazovali rychlé hostující útočníky. Čtyřmi brankami jsme pak postupně navýšili vedení až na 6:0 a navíc udrželi i druhou nulu v řadě pro našeho brankáře.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Ostudná a velmi krutá porážka pro nás, když jsme čtyři branky domácím darovali. Bohužel nás v tomto zápase nepodržel brankař, který si vybral špatný den. Jinak hodně neobvyklá situace nastala na začátku zápasu, jelikož nepřijel včas delegovaný rozhodčí a tak zápas začal pískat domácí laik. Rozhodčí přijel mezi 15-20 minutou, zápas se přerušil a nejprve jsme se dozvěděli, že zápas začně od první minuty. Poté nám bylo sděleno, že se bude pokračovat za stavu 2-0. Asi by se toto nemělo stát, ale na konečný výsledek to vliv nemělo stejně tak jako že jsme se museli obejít bez čtvrtého zraněného hráče. Samotný zápas byl ve znamení nakopávané z obou stran. Domácí z toho vytěžili maximum, my jsme si nevytvořili tentokrát ani jednu šanci a proto jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] (46. T. Dufek [-] ) , M. Snížek [-] (71. J. Charvát [-] ) , T. Ružinský [-] (62. J. Keltner [-] ) , O. Macháček [-] (76. V. Bug [-] ) , P. Královský [-] , Š. Jasenovský [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-] (76. J. Paclík [-] )

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Železný [-] , T. Chudoba [-] - M. Novák [-] , M. Modrovič [-] , L. Mužík [-] (68. J. Malý [-] ) - T. Jedlička [-] , M. Materna [-] (46. J. Chrastný [-] ) - M. Štégl [-] , V. Lukáš [-] , P. Braňka [-]

ŽK: 67. M. Snížek , 88. T. Novák - 56. M. Novák , 64. P. Braňka .
Hráči zápasu: M. Snížek , T. Svoboda .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.