Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hattricky v zápase


Branky


0

Jeden hattrick nastřílel domácí Tomáš Jedlička, druhý v dresu hostů Lukáš Kubelka, který má sakra střeleckou formu. Bohužel k Tomášovi se jiný střelec nepřidal, ale hosté přidali další tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení nikomu dlouho nevydrželo

Tipéři v tomto zápase věřili jednoznačně hostujícímu týmu, což se v závěru nakonec také potvrdilo, ale myslím, že se dal očekávat vyrovnaný zápas. "Marodka se nám rozrůstá, do základu musí dva dorostenci", prohodil lodivod domácího celku těsně před utkáním. Stopadesát diváků vidělo první branku již v šesté minutě, kdy proměnil pokutový kop hostující Jakub Korčák - 0:1. Ale za pár minut poté bylo zase srovnáno. Rychlý protiútok dokázal přetavit ve vyrovnávající gól Tomáš Jedlička - 1:1. Akce se přelévaly ze strany na stranu. Hosté byli sice lépe kombinujícím týmem, ale dobře bojující domácí zase nebezpeční při rychlých výpadech. A po jednom z nich šli ve třiadvacáté minutě do vedení, když míč poslal do sítě opět Tomáš Jedlička - 2:1. Za dvě minuty na to se prosadil důrazný Lukáš Kubelka a vyrovnal - 2:2. Tento stav vydržel až do pauzy a diváci se bavili.

 

Žiželice udeřily v poslední půlhodině

Žiželičtí šli krátce po přestávce opět do vedení, když svojí šanci zužitkoval Ondřej Lekeš - 2:3, ale domácí velice rychle odpověděli třetím gólem Tomáše Jedličky - 3:3. To běžela šedesátá minuta a od tohoto momentu se gólově prosazovali již jen hosté. Svůj hattrick dovršil Lukáš Kubelka a srovnal tak gólový účet Marka Hrstky, dosavadního vedoucího tabulky střelců. A jedním gólem přispěl Michal Bubeník, který zvyšoval na 3:5. Hosté tak v poslední půlhodině strhli vedení na svojí stranu a ani přes závěrečný tlak Pečeckých jej už nepustili.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Hostující tým hrál nejlepší fotbal z dosavadních mužstev, s kterými jsme hráli. V kádru mají řadu hráčů, kteří by mohli hrát výrazně vyšší soutež a na hřišti to bylo znát. Našim hráčům nemůžu nic vytknout, hráli na hranici svých možností a určitě přispěli k zajímavému a útočnému fotbalu, který se musel divákům libit. Výsledkově byl zápas dlouho vyrovnaný, ale v poslední půlhodině hosté dvakrát udeřili a tím rozhodli o výsledku. My jsme v závěru již neměli kvalitu, abychom výsledek změnili. Bohužel naše marodka se rozrůstá a tak jsme zápas odehráli v důstojném kádru s pomocí dorostenců, kteří to zvládli bez problémů.

SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: Po minulém domácím zápase, kde jsme v koncovce totálně zkolabovali, jsme vyjeli do Peček. Soupeř byl pro nás neznámý a očekávali jsme vyrovnaný zápas, což se během prvního poločasu potvrdilo. O tom vypovídal i poločasový výsledek 2:2. Ve druhé půli se nám podařilo strhnout vítězství na svou stranu, neboť jsme přidali další čtyři branky. V závěru nás soupeř zatlačil ve snaze korigovat výsledek, ale naštěstí jsme nezopakovali koncovky dvou předchozích zápasů, které nám nevyšly a zaslouženě jsme si odvezli tři body. Stále nás trápí neproměňování šancí a nekoncentrovanost hráčů poté, co se nám podaří branku vsítit. Soupeř dost často lacině, po našich hrubých chybách, skóre koriguje rychlým gólem a z vedení se netěšíme dlouho. To se opět potvrdilo i v tomto zápase.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Železný [-] , K. Pikner [-] , P. Braňka [-] (56. J. Malý [-] ) , T. Plaček [-] - J. Chrastný [-] , V. Lukáš [-] , M. Novák [-] (7. F. Axamit [-] ) , M. Modrovič [-] , L. Mužík [-] - T. Jedlička [-] -

SK Žiželice
D. Mical [-] - M. Bubeník [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-] , D. Kučera [-] (60. J. Matějka [-] ) - D. Živný [-] , O. Lekeš [-] (83. A. Schánel [-] ) , J. Novotný [-] (87. J. Hansl [-] ) , O. Hůka [-] - J. Korčák [-] , L. Kubelka [-] -

ŽK: 6. T. Plaček , 63. T. Cihlář , 74. T. Jedlička , 76. J. Chrastný - 57. D. Živný .
Hráči zápasu: T. Jedlička - J. Novotný .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.