Zápas byl zrušen

Břežany mají po třiceti šesti zápasech první body


Branky


12. M. Nanko - 30. K. Karban
0

Papírově jasný zápas se změnil v drama. Domácí nedokázali proměnit své šance s výjimkou jediné a hosté dokázali domácí obraně zatápět. Laxní výkon domácích a bojovnost hostů dovedly utkání až do penalt, kde byli úspěšnější hosté z Břežan. Po téměř roce a půl tak získali dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance Nučic a gól z půlky

Hned od počátku zápasu obléhaly Nučice soupeřovu bránu, ale finální řešení nevycházelo. Již v páté minutě ukázali hosté, na co chtějí spoléhat. Rychlý protiútok, který domácí odvrátili na rohový kop. Pěkný centr od rohového praporku ale proletěl celým pokutovým územím a nikdo jej nezasáhl.

 

Pak ovšem přišla čtvrthodina pro domácí tým. Novák zasáhl ve skluzu míč po centru Kubalíka, ale nasměroval jej mimo tyče. Dlouhý odkop od nučické brány nechtěně prodloužil Baňka a Kubalík postupoval sám na Kramera. Bohužel mířil vedle. Ale hned ve dvanácté minutě přišla gólovka. Trejbal promáchl odkop a Nanko pelášil sám na branku. Kramerovi udělal kličku, jenže mu míč utekl až k brankové čáře. Nanko jej dostihl a zpětnou přihrávkou našel dalšího čtyřicetiletého rychlíka Jiřího Gallera, který bez problémů do prázdné brány skóroval - 1:0.

 

Zdálo se být všechno dobře rozjeté pro domácí tým. V souboji dvou osmiček byl úspěšnější Kubalík, ale střela mířila přímo na Kramera. Novák pálí do obránce a dorážku poslal Kubalík nad břevno. Další závar prověřil pozornost hostujícího gólmana, když dokázal vykopnout střelu Gallera, vyrazil i střelu Nováka a dorážku Kubalíka vytáhl na roh.

 

Domácí neproměňovali a hosté vycítili šanci, ale dvě střely Slavíka zpacifikoval Krutský. Po půlhodině hry bylo vyrovnáno! Hosté se dostali pod tlak v prostoru střídaček, Karel Karban napálil míč vysokým obloukem na nučickou bránu a Krutský se již nestačil vrátit. Balón zapadl přesně pod břevno - 1:1.

 

Od této chvíle byla do konce první půle hra vyrovnaná, ale domácí si vytvořili další gólovky. Nečekaná střela Nanka z velkého úhlu bodlem zazvonila na tyč a chybu hostující obrany, kdy se hráči snažili odvrátit hrozící rohový kop a při tom poslali do šance domácí, nedokázali finálně vyřešit.

Další gól už nepadl

Druhý poločas další branky nepřinesl. Na těžkém terénu se hosté pokoušeli kombinovat, ale jednu šanci volající po gólu v závaru před brankou Krutského neproměnili. Rovněž tak domácí nastřelili v závěru jen břevno břežanské brány. Proto se o bonusovém bodu muselo rozhodnut v pokutových kopech.

 

 

Rozhodla šestá série

Po pěti pokusech na každé straně byl stav 4:4, když v domácím dresu neuspěl Novák a v dresu Břežan Svoboda. Rozhodla hned šestá série, když domácího Šulce v jeho druhém pokusu vychytal Kramer a hostující Slavík také svůj druhý pokus proměnil. Druhý bod si tedy připisují Břežany.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: Průběh utkání nenasvědčoval tomu, že hrajeme s týmem, který okupuje poslední příčku tabulky a který nezískal několik zápasů v řadě ani bod. K bodovému zisku jsme soupeři pomohli díky našemu katastrofálnímu výkonu. A to můžeme být rádi, že hosté nevyužili ve druhém poločase závar před naší brankou. Na konci zápasu jsme nevyužili gólovou šanci a nastřelili jsme břevno. Na těžkém terénu se nehrál moc pohledný fotbal. Břežanům gratuluji k prvním bodům po dlouhé době, svým výkonem si body zasloužilii.

SK Břežany II
Vladislav Pikner, vedoucí týmu: Stal se zázrak, po roce a půl čekání se nám to konečně povedlo a získali jsme nějaké body. Hrálo se vyrovnané utkání podprůměrné úrovně na těžkém terénu. Domácí praktikovali systém nakopávaných míčů a po individuální chybě našeho obránce dali vedoucí branku. My jsme se snažili o kombinační hru, ale na terénu, na jakém se hrálo, to moc nešlo. Přesto se nám podařilo vyrovnat a jelikož domácí v druhé půli nic nepředvedli a my jsme nedokázali dát gól ani z brankové čáry, došlo na penalty, kde jsme měli více štěstí a po zákroku našeho brankáře jsme získali i druhý bod. Všem děkuji za obětavý výkon a ukončení série dlouhé 36 zápasů bez bodu.



Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.