Nučice korigovaly až v poslední minutě z penalty


Branky


15. O. Louda , 32. L. Tlučhoř , 55. L. Jelínek , 81. O. Louda - 90. F. Kubalík (p.)
0

Domácí hráči kontrolovali zápas a postupně nasázeli do sítě Krutského čtyři góly. Hosté vsítili čestný úspěch až z pokutového kopu v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nučicím se kádr před koncem rozpadá

Na hřiště kvalitního soupeře do Krakovan přijela zdecimovaná jedenáctka Nučic. "Nechci se na nic vymlouvat, ale taková je realita. Ještě chvíli a budu muset nastoupit i já. Dnes musí na plac Milan Zápotocký, protože nás je akorát jedenáct", konstatoval před nástupem trenér hostujícího týmu Zdeněk Carvan.

 

Hosté také tomuto stavu podřídili taktiku. Hra v poli se ještě jakž takž dařila, ale k ohrožení brány to nevedlo. Zato domácí šli do vedení hned v patnácté minutě, když krásným pasem poslal za nučickou obranu Sixta Ondřeje Loudu, který pláchl obráncům a proměnil - 1:0. Ve třicáté minutě ale musel autor krásné přihrávky vystřídat. "Vypadá to na zlomený malíček u nohy", ucedil při odchodu Tomáš Sixta. Na hře domácího týmu to ale nebylo znát a hned po dvou minutách našel Louda volného Luďka Tlučhoře a ten se nemýlil - 2:0. Další šance Krakovan ztroskotaly na dobře chytajícím gólmanem Nučic.

 

Brankář z nouze, Standa Šindelář, málem lapil penaltu

Skóre pomalu narůstalo i po přestávce. Z trestného kopu se krásně do šibenice trefil Lukáš Jelínek - 3:0. Čtvrthodiny před koncem se domácím zranil další hráč - gólmana Douděru nahradil z pole Stanislav Šindelář a v poslední minutě mohl vyniknout. Po faulu kopali hosté penaltu a málo chybělo k tomu, aby ji chytil. Filip Kubalík tak vstřelil čestný úspěch - 4:1, když před tím ještě navyšoval Ondřej Louda po samostatném úniku na 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Soupeř přijel jen s jedenácti hráči a bylo vidět, že mají nějaké problémy. V poli hráli celkem dobře, ale naši bránu snad ani neohrozili. My jsme šli postupně a trpělivě za vítězstvím. Mrzí mě zranění dvou hráčů, hlavně Sixta nám bude za týden určitě chybět. Chtěli bychom nějaké body urvat i v Kouřimi, ale na malém a nejspíš i bahnitém hřišti to nebude jednoduché. Potřebujeme bodovat až do konce, protože na jaře to nechceme honit na poslední chvíli.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Hráli jsme s velkou marodkou, hráčský kádr jsme doplňovali z B mužstva. Domácí byli jednoznačně o třídu lepší a jenom jejich nemohoucností jsme neprohráli ještě větším rozdílem. Výsledek by byl ještě horší, kdyby domácí proměnili několik šancí, které vychytal náš dobře chytající brankář.



Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.