3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany vedly, prohrávaly a nakonec berou bod


Branky


0

Zajímavé utkání viděli diváci v Kouřimi, kde se představily Krakovany. Hosté se ujali vedení, ale nakonec museli dotahovat. Protože remízový stav vydržel až do konce, o bodu navíc pro domácí celek rozhodly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět zraněný gólman Krakovan

"Je dobře, že je to poslední utkání, protože už nás je jen třináct", glosoval stav svého kádru hostující trenér Vlastimil Chlád. A to ještě netušil, co jeho tým čeká.

 

Hosté ale do utkání na težkém a podmáčeném terénu vstoupili dobře. Ujali se i vedení, když Martin Kutil krátce navedl míč na střelu, z dvaadvaceti metrů vystřelil k tyči a míč před Havránkem "dupnul" - 0:1. Tento gól nakopl domácí a aktivitu postupně přebírali Kouřimští. Již po pěti minutách se jim podařilo vyrovnat, když Josef Holub ve skluzu rozvlnil síť po rohovém kopu Královského - 1:1. Po gólu volala Královského rána z pětadvaceti metrů, ale skončila jen na spojnici břevna a tyče.

 

V šestatřicáté minutě přišel nepříjemný moment pro hosty. Gólman Jan Špinka se zranil a protože náhradní gólman Douděra je zraněný z minulého týdne, do brány musel sedmnáctiletý Jan Pospíšil, hráč z pole.

 

Domácí pokračovali v náporu, ale protože další příležitosti zůstaly neproměněné (např. Ružinský nebo Paclík), odcházeli hráči do kabin za vyrovnaného stavu. "To je pech. Celou sezónu máme dva gólmany a na konci se oba zraní", konstatoval Vlastimil Chlád.

 

Krakovany sahaly po třech bodech

Po deseti minutách druhého poločasu se mohli radovat z vedení domácí. Po rohovém kopu zabojoval o míč Ružinský, přistrčil balón na Petra Pazderce, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1.

 

Paradoxně od tohoto momentu zase měli více ze hry hosté. Zatlačili domácí před jejich bránu a po sérii několika rohů, kdy domácí snad pět minut nedokázali dostat míč z dostřelu své brány, se míč dostal k Romanovi Tlučhořovi, který trefil přesně - 2:2.

 

V závěrečné půlhodině se už téměř nic závažného nestalo, s výjimkou gólové šance hostí. Pět minut před koncem mohl rozhodnout Novotný, kterému přihrál do výhodné pozice Dostál, ale Havránek ho vychytal.

 

Hosté byli o jednu trefu horší

V penaltovém rozstřelu byli o fousek lepší domácí, když jejich gólman Havránek dva pokusy hostů lapil a sám proměnil rozhodující pokutový kop. Kouřim tedy přezimuje na sedmé pozici, Krakovany na páté.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: Na těžkém terénu se hrál bojovný zápas plný soubojů, standardních situací a nakopávaných míčů. První minuty patřili hostům, byli aktivnější a po střele z vápna šli do vedení. Do konce prvního poločasu jsme pak byli aktivnější my a zaslouženě jsme po rohu Holubem vyrovnali. Další dvě šance jsme bohužel neproměnili. Po změně stran jsme pokračovali v aktivitě a Pazderec nás poslal do vedení. Od té chvíle ale hosté přidali, zatlačili nás před branku a po sérii několika rohů nakonec vyrovnali. Ke konci zápasu jsme přežili dvě šance hostů a v penaltovém rozstřelu nás podržel Havránek, který dvě penalty chytil a sám poslední pokutový kop proměnil. Ještě bych chtěl vyzdvihnout perfektní výkon rozhodčího Löweho. Kéž by to tak bylo pokaždé...

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Začali jsme dobře a šli zaslouženě do vedení. Pak ale převzali aktivitu domácí a až do momentu, kdy ve druhé půli vstřelili druhý gól, byli lepší. Závěr zase patřil nám. Remíza je asi zasloužená, bod bereme. V penaltách jsme prostě byli o chloupek horší. Jsme rádi, že je konec, protože těch zraněných je už moc a někteří dohrávali se sebezapřením.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] , J. Paclík [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] - T. Ružinský [-] , J. Charvát [-] (65. V. Bug [-] ) , P. Královský [-] , J. Keltner [-] (55. Š. Jasenovský [-] ) - O. Macháček [-] , P. Pazderec [-] -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] (36. J. Pospíšil [-] ) - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] , L. Neruda [-] - O. Louda [-] , R. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] , L. Tlučhoř [-] (78. J. Robovský [-] ) , A. Dostál [-] - V. Novotný [-] -

ŽK: 17. T. Ružinský , 39. J. Paclík , 63. P. Královský , 85. V. Bug - 46. A. Dostál , 52. O. Louda , 59. M. Věříš .
Počet diváků: 99.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.