T. Pinc 6.
J. Sláma 9. (vl.)
M. Svoboda 38.
3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky se výhrou odpoutaly z posledního místa, Hředle se naopak namočily do problémů


Branky


6. T. Pinc , 9. J. Sláma (vl.) , 38. M. Svoboda - 27. B. Amauwah , 78. A. Vitner
0

V závěrečném podzimním kole zajížděli zelenobílí hosté s jednoznačným cílem přivézt domů nějaké body na půdu posledního celku tabulky - do Klobuk. Hodně rozpačitá úvodní čtvrthodinka, během které hředelští hráči hned dvakrát inkasovali, o osudu utkání hodně napověděla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klobuky si vybudovaly náskok

Po úvodní oťukávané, kdy obě mužstva předváděla fotbal hodný maximálně okresního přeboru, fauloval v 7. minutě u postranní čáry B. Amauwah a následnou standardku domácích usměrnil za záda bezmocného V. Malinovského nepovedeným odkopem J. Sláma, ukázkový vlastenec - 1:0! Hosté odpověděli dlouhým autovým vhazováním M. Vodrážky na J. Vávru, jenž se uvolnil v křídelním prostoru a přihrávkou do volného prostoru hledal své spoluhráče, žádného nenašel a vlastně ani najít nemohl!

 

Ve 13. minutě zahrál tísněný M. Somol malou domů na V. Malinovského, který - aniž by byl pod výraznějším tlakem - zazmatkoval a nepovedeným odkopem nahrál do tutovky osamocenému Pincovi, jenž jeho „luxusní“ přihrávkou nepohrdl a do prázdné branky navýšil domácí vedení - 2:0! Katastrofální začátek pro Hředle! Ještě hůře mohlo být se zelenobílými v minutě 18., Hřib ale křižnou přihrávku svého spoluhráče ve vyložené šanci, naštěstí pro FKH, v gól nepřetavil. O dvě minutky později si vytvořili svoji první tutovku i Hředelští, to když přetažený centr J. Vávry našel na zadní tyči zcela osamoceného A. Vitnera, jenž se mohl gólmana zeptat, kam to chce – míč z jeho hlavy ale skončil nepochopitelně mimo. O dalších šest minut později si oba aktéři zopakovali podobnou situaci, ostřejší centr J. Vávry z levé stany gólman Říčka vyrazil pouze do míst, kde byl připravený z devíti metrů zakončit opět A. Vitner - v další tutovce ale hředelský forvard nastřelil pouze bezmocně ležícího gólmana!

 

Z následného rohu, jenž do šestnáctky „zakroutil“ M. Vodrážka, již ale konečně udeřilo, na míč si nejvýše naskočil B. Amauwah a hlavou nedal Říčkovi žádnou šanci - 2:1! Ve 32. minutě zahráli dlouhé autové vhazování prozměnu domácí, M. Somol na odražený míč nedosáhl a J. Vébr mohl skórovat, V. Malinovský ale včasným vyběhnutím nedal domácímu záložníkovi k zakončení prostor ani čas. Do kolen srazila Poddžbánské další standardka domácích po zbytečném faulu M. Somola – J. Sláma prohrál v šestnáctce hlavičkový souboj s Kalíkem, který vrátil hlavou míč před brankou, kde byl úplně osamocený Svoboda, jenž neměl problém dostat míč do hředelské branky potřetí - 3:1! Zbytek první půle odehráli zelenobílí ve značném útlumu, tři téměř „vlastní“ branky se na nich museli zákonitě podepsat.

Hředle na vyrovnání nedosáhly, zahodily penaltu

Do druhé půle vstoupili Hředelští mnohem aktivněji a její úvodní čtvrthodinku ovládli, bohužel bez gólového efektu, šance ale na snížení rozhodně měli. Ve 47. minutě pálil ze standardky těsně mimo branku M. Vodrážka, v minutě 50. připravili J. Vávra s D. Bechnerem velkou příležitost pro A. Vitnera, jenž z velmi dobré pozice střílel pouze nad branku Říčky. V 52. minutě uvolnil křižnou přihrávkou J. Vávra D. Bechnera, jenž si to mohl sám „namířit“ až k Říčkovi - ukvapenou, předčasnou střelou, která se nevešla ani mezi tyče, ale zmařil další šanci FKH. V 55. minutě dostali zelenobílí po centru J. Slámy, který v šestnáctce zastavil rukou Dragoun, „TOP“ šance na snížení v podobě nařízeného pokutového kopu! Ani tuto příležitost hosté nezúročili - D. Bechner nepříliš razantní, ale ani nepříliš usměrněnou ranou nechal vyniknout gólmana Říčku. Zlomový moment druhého dějství!

 

S ubývajícím časem potřebovali zelenobílí vstřelit alespoň kontaktní gól a stále více se tak tlačili do útoku, to byla samozřejmě i „voda na mlýn“ pro domácí brejkové situace. V 58. minutě předvedl parádní fotbalový moment domácí Dragoun, jenž dalekonosnou tvrdou ranou ze třiceti metrů pořádně zatřásl břevnem V. Malinovského ! Následovaly - v poměrně krátkém časovém úseku - hned tři velmi nebezpečné brejky, které vždy z křídelního prostoru zakončoval Hřib, ani jeden jeho pokus ale gólem neskončil ! A když brankou neskončily ani příležitosti Svobody a Kubelky, jenž svoji standardku nasměroval pouze do zdi, začali se zelenobílí nadechovat k závěrečnému náporu ! V 72. minutě vrátil do šestnáctky odražený míč M. Vodrážka, B. Amauwahovi sebrali domácí zadáci míč na poslední chvíli a pokus J. Vávry zpoza hráče branku minul ! V 79. minutě se rozhodl napadnout zdlouhavou rozehrávku gólmana Říčky D. Bechner – a vyplatilo se ! Klobucký brankář nasměroval svůj odkop pouze do hředelského útočníka, od kterého se míč odrazil k A. Vitnerovi, jenž z hranice šestnáctky trefil opuštěnou svatyni - 3:2!

A bylo zaděláno na drama ! V 83. minutě se individuálně uvolnil J. Vávra a z hranice šestnáctky nepřesně vystřelil, škoda, akci chybělo víc odvahy ! V 85. minutě uvolnil klasickou uličkou J. Sláma A. Vitnera, gólman Říčka ale včasným vyběhnutím velkou šanci FKH zlikvidoval ! O dvě minutky si oba aktéři role vyměnili, to když akci D. Šmída prodloužil A. Vitner na J. Slámu - ani on ale neměl v Klobukách svůj den - Říčka podržel svůj tým i napodruhé ! Ve zbývajících minutkách se ještě mohli zelenobílí o něco pokusit, bohužel – začali pouze diskutovat s hlavním arbitrem, čímž se o možnost vyrovnání připravili vlastně úplně sami...



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
M. Sláma st.: Dnes jsme si utkání po fatálních kiksech prohráli sami, domácí jsme dostali do sedla prakticky „vlastními“ góly a to se pak hodně špatně dohání. Doslova jsme promrhali celou první půli, ve druhé jsme neproměnili penaltu a snížení přišlo pozdě. Navíc jsme se zbytečným řečněním s rozhodčím ještě o nějakou tu možnost připravili sami. Byl to zápas BLBEC, kterým jsme si hodně zkomplikovali situaci. Jaro bude hodně těžké !



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Říčka [-] - A. Dragoun [-] , M. Kalík [-] , V. Hansl [-] , D. Hřib [-] , T. Pinc [-] (63. M. Suk [-] ) , J. Čížek [-] , M. Svoboda [-] , J. Vébr [-] (66. M. Douša [-] ) , O. Vébr [-] , L. Kubelka [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Volráb [-] , M. Somol [-] (43. D. Šmíd [-] ) , D. Rais [-] , B. Amauwah [-] , D. Bechner [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , J. Vávra [-] , J. Hamouz [-]

ŽK: 60. M. Svoboda - 89. D. Bechner , 89. M. Vodrážka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Pavel, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.