2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pěčice skvěle otočily zápas


Branky


0

Zdánlivě ztracený zápas se podařilo otočit hráčům Pěčic. Ti po první půli prohrávali v Dlouhé Lhotě 2:0, avšak nesložili zbraně a v závěru třemi brankami skóre otočili ve svůj prospěch. o vedení nepřišli ani během 8 minutového nastavení, a tak slaví těžce vybojovanou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhá Lhota jde za vítězstvím

Velkou neznámou byl před prvním kolem soutěže výkon Dlouhé Lhoty. Ta se totiž po minulé sezóně poroučela z I.A třídy i přes umístění na 5. místě a v jejím kádru nezůstal kámen na kameni. Naopak, stálicí této skupiny jsou Pěčice, kterým se podařilo kádr udržet a hodlají se i nadále prezentovat kombinačním fotbalem, který je v minulé sezóně vynesl do první poloviny tabulky. V Pěčicích se ale netají tím, že by rádi bojovali o ta úplně nejvyšší místa. V první půli zápas nabídl zajímavý střet herních stylů - zatímco hosté se snažili o postupnou kombinaci, domácí hru výrazně zjednodušili a dlouhými nákopy zásobovali své útočníky. Přidali k tomu také dobré napadání, a tak se Pěčičtí nedokázali pořádně dostat do hry. Výsledkem byly také dva góly v jejich brance - nejprve se domácí prosadili v 18. minutě po rohovém kopu, který propadl až na zadní tyč. Tam číhal připravený Limr, prokázal důraz a přes obránce i brankáře docpal míč do sítě. 1:0. Ve 35. minutě bylo pro hosty ještě hůře, a to když ztratili míč při rozehrávce, domácí nádherně vysunuli své levé křídlo Krouského, a ten střelou z první na zadní tyč překvapil brankáře Dufka. Dlouhá Lhota tak po první půli vedla 2:0.

 

 

 

Nevídaný obrat v závěru

Hosté se však vzdát nehodlali a do druhé půle vlétli se zvýšenou aktivitou. Z toho plynuly také gólové šance, které však dlouho končily na výborně chytajícím veteránovi Bejrovi v domácí brance. Až v 79. minutě se hosté konečně dočkali. Stalo se tak v době, kdy už bylo zřejmé, že hráčům Lhoty dochází síly a domácí se tak dostávali pod stále silnější tlak. První gól Pěčic padl po standardce z pravé strany na přední tyč, která skončila až v síti. Gól byl připsán Kicelukovi, svou roli však zřejmě sehrála ještě teč domácího hráče. To hostům dodalo síly a o chvíli později bylo vyrovnáno - Pěčičtí zakombinovali na pravé straně, Novák vyslal ostrý centr a Lukeš nekompromisně zakončil. 2:2. Do konce zbývalo času ještě dost, jelikož sudí Zdeněk avizoval dlouhé nastavení za ošetřování jednoho z domácích hráčů. V 89. minutě pak byl obrat dokonán - Beranova střela byla ještě sražena, střídající Košťál si však našel míč a překonal bezmocného brankáře. V dlouhém nastavení už hosté svůj náskok uhájili, a tak vezou z Dlouhé Lhoty po famózním obratu všechny body.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Hlavně v prvním poločase jsme měli malý pohyb a kvůli tomu jsme se nedostávali k naší kombinační hře. Soupeř hrál jednoduše: jeden dva doteky a co nejdelší nákop na naší půlku. Ve druhé půlce jsme zlepšili pohyb a bylo to znát na kombinaci, ale šance se nám díky výbornému výkonu domácího brankáře dlouho nedařilo proměnit. Věděli jsme ale, že sudí bude kvůli ošetřování nastavovat minimálně 6 minut, a tak jsme měli času dost. Domácí ve druhém poločase vsadili na to, že zápas ubrání. I když je to pro ně možná trochu kruté, myslím, že jsme zápas zaslouženě otočili.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - M. Limr [-] (62. J. Pastorek [-] ) - V. Brodský [-] , O. Zdobinský [-] , J. Vrabec [-] , P. Nastoupil [-] (83. Z. Flídr [-] ) , J. Krouský [-] , P. Zelba [-] , P. Šolc [-] (75. A. Limr [-] ) , V. Rambousek [-] (46. A. Skalický [-] ) , L. Zdobinský [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , O. Novák [-] , M. Tůma [-] - V. Valenta [-] (73. F. Beran [-] ) , M. Hubač [-] , P. Král [-] , V. Novák [-] - A. Kořínek [-] (90. A. Kriška [-] ) , A. Kiceluk [-] (81. D. Košťál [-] ) , M. Lukeš [-] (90. J. Hendrych [-] )

ŽK: 81. J. Krouský - 90. V. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zdeněk Josef - KOSINA Ladislav, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.