3:1
(3:0)
57. J. Uher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: DBSK rozhodl o výhře v první půli


Branky


0

Tři rány už během první půle rozhodly o tom, že si Lužec žádné body z Dolního Bousova nepřiveze. Domácím se podařilo z velké části udržet úspěšnou sestavu z loňského jara, a tak od nich můžeme čekat útok na příčky nejvyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha domácích

Až po skončení soutěže se v minulé sezóně zachránili Lužečtí, čemuž by se tentokrát rádi vyhnuli. I proto ve svých řadách přivítali zvučnou posilu Tomáše Kuchaře (40), který se může pochlubit 200 starty v české nejvyšší soutěži a také angažmá v Rusku či na Kypru. Domácí zase představili nového brankáře - mladého Sýkoru (18) z Kosmonos. V úvodu zápasu byli jednoznačně lepší hráči DBSK a hostům prakticky nepůjčovali balón. Brzy byli také za svou aktivitu odměněni vedoucím gólem, když Koštíř v 9. minutě přízemní dorážkou zužitkoval jeden ze závarů před brankou Lužce. 1:0. V 18. minutě se pak zatřáslo břevno hostující branky po střele Ondřeje Klímy, což však domácí nemuselo mrzet. Radovali se totiž v minutě 24. - akci založil rychlým výkopem brankář Sýkora, Ondřej Klíma míč posunul na Tomáše Šolce, a ten překonal vyběhnutého brankáře hostí. 2:0. Ve 37. minutě pak domácí navýšili skóre potřetí, když rozehráli trestný kop a Novák vymetl z 25 metrů šibenici. 3:0. Lužec hrozil hlavně z rychlých brejků, po jednom takovém ve 41. minutě dobře zakročil domácí brankář. Hlavička Uhra pak mířila mimo, a tak zůstal poločasový stav 3:0.

 

Lužec vyrovnává hru

Ve druhé půli aktivita DBSK trochu opadla, a tak se více do pokutového území soupeře dostávali i Lužečtí. Přesto mohli domácí zvýšit, Koštíř ale v úniku po pěkné kombinační akci na Prislupského nevyzrál. V 57. minutě pak domácí špatně pokryli pravou stranu a hostující útočník Uher po individuálním průniku nekompromisně napálil míč sítě. 3:1. Domácí hra přestala fungovat jako v prvním poločase a hosté měli několik příležitostí. Například Kuchařův trestný kop ze 72. minuty orazítkoval břevno. Domácí mohli i přesto svůj náskok navýšit, když unikající Tomíček vyslal prudkou ránu, ale Prislupský stačil vyrazit. V 83. minutě se pak ocitl ve vyložené šanci Ondřej Klíma, ale jeho střela těsně minula branku. To bylo ze zápasu vše a domácí tak slaví zaslouženou výhru.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Z mé strany spokojenost s prvním poločasem, kdy jsme málo kazili přihrávky a hráli aktivně. Ve druhém poločase jsme se snažili hrát stejně, ale díky menší aktivitě hráčů docházelo ke ztrátám míče a tím jsme pouštěli hosty do šancí.

AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Do zápasu jsme nevstoupili moc dobře, domácí byli všude lepší a kombinačně nás přehráli. Výsledek poločasu tomu tak odpovídal. V druhé půli jsme zabrali a soupeře několikrát ohrozili, domácí si ale náskok dokázali pohlídat.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - M. Novák [-] , L. Zahrada [-] , J. Hrdý [-] , V. Bíšek [-] - T. Šolc [-] (90. P. Kubeček [-] ) , M. Koštíř [-] (74. M. Merva [-] ) , J. Kasal [-] , P. Vynikal [-] (72. J. Stejskal [-] ) , R. Tomíček [-] (87. J. Šolc [-] ) - O. Klíma [-]

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - M. Rigo [-] , J. Lafek [-] , A. Kučera [-] , T. Kuchař [-] , M. Kučaba [-] , J. Kučaba [-] (86. R. Stejskal [-] ) , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , J. Uher [-] , P. Peroutka [-] (65. P. Tauchman [-] )

ŽK: 62. J. Hrdý - 36. J. Kučaba , 64. J. Lafek , 82. J. Uher .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žaba Jiří - BUDIL Daniel, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.