Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mladý tým Benátek začal vítězně


0

Že je nejstaršímu hráči týmu 25 let? Žádný problém! B-tým Benátek to předvedl v plné kráse a jeho dravé mládí slavilo úspěch. Zuby si na něm vylámali hráči staroboleslavského Slavoje, kteří sice bojovali, na body ale nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční ostych domácích rychle opadá

Velkou neznámou byl výkon velmi mladého B-týmu Benátek nad Jizerou ve vyšší soutěži. Domácí se sice mohli opřít o hráče třetiligového áčka Lacka a Mižiče, i tak byla ale k vidění jedna veliká zajímavost. Pouze 3 hráči Staré Boleslavi totiž byli mladší, než nejstarší hráč Benátek! V úvodu byl na hřišti rozdíl ve zkušenostech jasně znát a hned v 5. minutě se skóre měnilo ve prospěch hostů. Prosadila se jejich velezkušená posila z Kolína se zkušenostmi s nejvyšší soutěže Jan Novotný (34). I další minuty ještě patřily hostům a vypadalo to, že se bude jednat o hru kočky s myší. Domácí mladíci se však tempu soutěže dokázali velmi rychle přizpůsobit a brzy přebrali otěže zápasu do svých rukou. Opaření hosté nestíhali zachytávat zejména křídelníka Mižiče, který tak dvěmi brankami již ve 30. minutě otočil skóre zápasu. A když se o dvě minuty později trefil i Pařízek, odcházeli do kabin domácí s překvapivým dvougólovým náskokem.

 

 

Hosté snižují příliš pozdě

Obraz hry ze závěru první půle se nezměnil ani v poločase druhém, a to i přesto, že oba týmy začaly prostřídávat svou sestavu. Hráčům Slavoje dělal velké problémy neutuchající pohyb domácích mladíků, a tak se hrálo spíše v blízkosti Polívkovy branky. Žádný z útoků se však neujal, a tak se v závěru domácí museli ještě strachovat o vítězství, když se trefil nejmladší hráč hostů Voženílek. Více se už však v zápase nestalo, a tak Benátky B získaly po výhře 3:2 své první body v soutěži. Svůj debut zvládl také teprve 16 letý gólman Vosecký. V příštím kole se Benátky B pokusí navázat na svůj úspěch na hřišti dalšího B-týmu - toho z divizních Neratovic. Slavoj naopak čeká další těžký venkovní zápas - zajíždí na půdu Pěčic.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Zápas musím hodnotit pozitivně. Pro většinu našich kluků to bylo vůbec první utkání v takto vysoké soutěži. Prvních patnáct minut patřilo soupeři, který nám již v 5. minutě vstřelil branku. Řekl bych, že ještě následných deset minut Stará Boleslav na hřišti dominovala. Postupem času ale kluci zjistili, o čem je tato soutěž a my byli od té 15. minuty lepším týmem. Samozřejmě nechci tuto výhru před dalšími zápasy zveličovat, aby někteří naši hráči neusnuli na vavřínech. Je potřeba takto pracovat i nadále a poctivě plnit své úkoly. Hlavně však musíme zůstat nohama na zemi.




Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
R. Vosecký [-] - J. Jäger [-] , D. Langšádl [-] (46. A. Fingerhut [-] ) , O. Šimek [-] (62. M. Štrbík [-] ) , Š. Krýda [-] , F. Pařízek [-] , J. Kraus [-] , J. Mižič [-] , J. Kohl [-] , A. Lacek [-] (82. D. Zuna [-] ) , P. Zeman [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
T. Polívka [-] - J. Cruz [-] , J. Ježek [-] , M. Voženílek [-] , D. Mikoláš [-] (62. D. Sládek [-] ) , L. Švancar [-] - J. Vodák [-] , J. Novotný [-] (52. J. Novák [-] ) , J. Vondra [-] , O. Štěpánek [-] - V. Šmejkal [-]

ŽK: 59. O. Štěpánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kaucký Miloš - BALÍK Martin, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.