1:8
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hyka šesti brankami rozmetal Byšice!


Branky


19. P. Menčl - 13. P. Hyka , 14. P. Hyka , 16. P. Hyka , 32. P. Hyka , 38. D. Kudela , 50. P. Hyka , 56. R. Miřatský , 60. P. Hyka
0

Víkendový zápas pořádně zhořknul nejlepšímu hráči minulého kola - brankáři Byšic Filipu Schneiderovi. Ten totiž musel hned osmkrát lovit míč ze své sítě. Neudržitelný byl zejména hostující Hyka, který měl na svém kontě hattrick již v 16. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v poločase je rozhodnuto

Stejně jako každý tým, i Byšice se chtěly proti silným Klům vytáhnout. Dobrou náladu jim navíc přidalo minulé "ligové" utkání, ve kterém dokázali na půdě Tišic utnout čtyřzápasový bodový půst a vydolovat alespoň 2 body. Tentokrát je ale zápas nezastihl v dobrém rozpoložení. Od jeho úvodu totiž byli hosté i bez Ondráka lepším týmem a hnali se za vedoucím gólem. Toho se dočkali již ve 13. minutě, když Doubek svůj centr nasměroval na hlavu Hyky a hosté se mohli radovat. 0:1. Následný sled situací ale asi čekal málokdo... hned o minutu později totiž hosté předvedli povedenou kombinaci, na jejímž konci byl opět Hyka a ranou ze strany se trefil přesně. 0:2. No a v 16. minutě byl hattrick dokonán po zcela totožné akci a domácí byli zralí na vhození ručníku do ringu. Hned o tři minuty později jim dal naději na optimističtější myšlenky svým snížením P. Menčl, na zvrat v zápase ale domácí tentokrát síly neměli. Kly totiž ještě do poločasu přidaly další dvě branky - z toho jednu z penalty nařízené za faul na Šmída - a bylo jasné, že je po zápase.

 

Hyka se dostává na šest branek

Druhý poločas byl opravdu již jen formalitou a také otázkou počtu vstřelených gólů Petra Hyky. Ten svůj gólový účet druhé půle otevřel již po pěti minutách hry, a když přidal další branku v 56. minutě Miřatský, bylo s domácími zle. V 60. minutě se pro změnu prosadil svým šestým gólem zápasu Hyka a zdálo se, že by mohla padnout dokonce desítka. V poslední půlhodině ale už žádná branka nepadla, a tak zní konečné skóre 1:8. Díky němu se hosté dostali opět na první místo tabulky, o skóre před Lužec nad Vltavou. Právě tyto dva týmy se utkají v příštím kole v Klech, a tak se můžeme těšit na velmi pikantní souboj!



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: S odstupem času se mi utkání hodnotí velmi špatně. Po delší době jsme byli kompletní, ale na výkonu to nebylo znát. V 16. minutě prohrávat proti takovému soupeři už 0:3, to bylo na ručník, který jsem bohužel neměl. Úvod zápasu se nám hrubě nepovedl..pak trošičku svitla naděle v 19. minutě snížením na 1:3 krásnou střelou Petra Menčla, ale to bylo z naší strany prakticky vše, na co jsme se zmohli. Soupeř byl ve všech činnostech lepší, hlavně v pohybu a přesných přihrávkách, které hledaly Petra Hyku, který si vždy dokázal náběh "načasovat" tak, že naše obrana nedokázala reagovat na hostující přímočaré akce, natož akci zastavit. Největší chyba byla, že jsme nechali vůbec rozehrát soupeři tyto průnikové a finální přihrávky naším nedůrazem a pozdním přistupováním do soubojů. Takto zkušený a kvalitní soupeř si už výsledek pohlídal až do konce a občas to byla jejich exibice neproměněných dalších brankových situací. Náš tým je teď momentálně v útlumu, ale věřím, že se semkne a dokáže, hlavně sobě a příznivcům byšického fotbalu, že krize je pryč a dokážeme z poslední 4 zápasů vytěžit minimálně 9 bodů. Ještě bych chtěl pogratulovat hráči hostí....mému spoluhráči z Olympiku Petru Hykovi, že jsme z něj udělali Hráče kola a že šlape střelecky na paty Martinu Veselému z FC Mělník, též našemu spoluhráči z Olympiku"B". Petře, zklamasl mě..ale já si to u tebe vyberu! (smích)

TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápas se nám povedl. Od první minuty jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Navíc se rozstřílel Hyka, ale pochvalu zaslouží všichni hráči. Teď se musíme dobře připravit na Lužec.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - D. Dobiáš [-] (63. K. Kmeťo [-] ) , D. Hemr [-] (63. J. Šteiner [-] ) , P. Menčl [-] , P. Holina [-] , P. Svačina [-] , J. Kmoch [-] , D. Menčl [-] , J. Trubička [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] - L. Kympl [-] (68. J. Stránský [-] ) , D. Kudela [-] (58. J. Kohout [-] ) , M. Doubek [-] , J. Mihalík [-] - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-] , R. Miřatský [-] (68. J. Hrstka [-] )

ŽK: 2. R. Miřatský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuka Vladimír - DRAGOUN Radek, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.