Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec dvěma brankami v nastavení otočil zápas s Mělníkem!


Branky


0

Neuvěřitelný návrat do zápasu předvedli fotbalisté Lužce nad Vltavou. Když hostující Veselý v 51. minutě dokonal hattrick a zvýšil na 0:3, vsadil by na ně málokdo. Domácí si ale svoje branky nechali na 93. a 94. minutu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mělník vytěžil z minima maximum

Očekávaný zápas přinesl nakonec strhující podívanou, rozjížděl se ale pomaleji. Převahu měli v úvodu zápasu domácí fotbalisté a ti mělničtí se jen obtížně propracovávali do blízkosti soupeřovy branky. Fotbal ale nemá logiku, a tak si první branku zápasu zapsali na svůj účet hosté - jejich střelec Veselý se ve 33. minutě dostal k centrovanému míči a hlavou se trefil přesně. 0:1. I v dalších minutách hráli více s míčem na svých kopačkách domácí fotbalisté, v poslední minutě první půle ale přišla další pohroma - brankář Prislupský neudržel centrovaný míč a Veselý se v nastalé situaci nemýlil. 0:2. Domácí mohli korigovat přímým kopem Kuchaře, ten ale zastavilo břevno, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení Mělníka.

 

 

Lužec ve strhujícím závěru otáčí skóre

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Dohnal zajímavou změnu, když Prislupského v brance nahradil mladým Rollem. A ten nezažil příliš povedený vstup do zápasu, když ho v 51. minutě překvapil přímým kopem z veliké dálky opět Veselý a zdálo se být rozhodnuto. 0:3. Domácí ale neskládali zbraně a v 65. minutě bylo sníženo: Rigo poslal pěkný pas na Kučeru, který se prokličkoval až před bránu a přesně zakončil. 1:3. V těchto chvílích mohli Mělničtí definitivně rozhodnout o osudu utkání, jelikož domácí nechávali při snaze o vyrovnání svou obranu velmi otevřenou, Žaba ani Jiskra ale ve svých šancích neuspěli. V 82. minutě už to bylo o jediný gól - Uher lehce líznul míč ze strany a bylo sníženo. 2:3. To ale nebylo zdaleka vše a v nastaveném čase show pokračovala, když Kučaba v 93. minutě osvědčil svou oblíbenou činnost - hlavičkování - a vyrovnal. 3:3. Zdálo se, že zápas dospěje do penalt, pětiminutové nastavení ale ještě nebylo u konce a v 94. minutě se stalo neuvěřitelné - Levý napálil míč z vlastních řad, Kučera se dostal za obránce a propíchl míč skrz vybíhajícího Sekerku do sítě. Hosté sice reklamovali ofsajd, pomezní rozhodčí Jahoda byl ale neoblomný, a tak mohla v Lužci vypuknout obrovská radost.



Ohlasy k zápasu



FC Mělník
Jiří Horvát - zraněný brankář: Těžko se mi to, co se v Lužci stalo, hodnotí. Můžou nás jen mrzet nevyužité šance, pak by s tím ani rozhodčí nemohli nic udělat. Bohužel se tak nestalo a začal tradiční lužecký cirkus. Váhám, jestli mám ten fotbal vůbec hrát, když dochází pomalu každý týden k ovlivňování zápasů - ať už našich, nebo i jiných týmů. Bohužel s tím nikdo nic nedělá, a tak nám nezbývá, než to překousnout a pousmát se nad tím.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] (46. V. Rollo [-] ) - J. Uher [-] , J. Lafek [-] , P. Kerpl [-] (53. R. Stejskal [-] ) , M. Tauchman [-] - T. Kuchař [-] , D. Tauchman [-] , T. Roučka [-] (76. D. Hrdlík [-] ) , M. Rigo [-] (65. R. Levý [-] ) - M. Kučaba [-] , A. Kučera [-] -

FC Mělník
- J. Jiskra [-] , J. Žaba [-] , H. Tříška [-] , P. Dvorný [-] , L. Rambousek [-] (81. J. Rolenc [-] ) , M. Vernek [-] , V. Volf [-] , S. Vála [-] , V. Poráč [-] (86. M. Skopka [-] ) , M. Sekerka [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 51. P. Kerpl , 63. M. Tauchman - 13. V. Poráč , 28. M. Vernek , 81. H. Tříška , 87. J. Žaba , 88. J. Jiskra , 89. M. Veselý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Tichý Lukáš - ŠNÝDR Miroslav, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.