1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vysoká rozhodla gólem v poslední minutě


Branky


0

Fotbalisté Vysoké ve druhém poločase zabojovali a díky gólu střídajícího Pražáka z poslední minuty si vezou z velmi těžkého zápasu všechny body. Domácí Podivínský byl navíc v závěru utkání vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod se podařil lépe domácím

Početnou diváckou kulisu přilákalo na všestudský pažit utkání 1. kola OP, ve kterém posílený domácí tým (Matějček, Vlk) přivítal hosty z Vysoké. Ti se naopak budou v sezóně potýkat s odlivem opor do FC Mělník, tentokrát se však ještě mohli spolehnout na pomoc jednoho z nejlepších hráčů minulé sezóny OP Mělník Válu. Začátek zápasu vyšel náramně domácím, kteří se hned ve 3. minutě dostali do vedení. Postaral se o to přesnou hlavičkou Matějček, který si tak připsal první soutěžní gól v novém působišti. I nadále pak borci v domácích dresech působili živějším dojmem a měli územní převahu. Žádnou z vytvořených šancí však nedokázali přetavit v pojišťovací gól, a tak se po 30 minutách začala hra vyrovnávat. Ani hosté však zlepšeného výkonu nedokázali využít ke vstřelení branky, a tak první půle skončila hubeným skóre 1:0.

Vysoká otáčí vývoj v poslední minutě

Do druhé půle nasadili domácí dalšího novice Faigla a snažili se navázat na povedený úvod zápasu. To se jim však nepodařilo - hráči Všestud totiž oproti úvodu utkání ubrali na pohybu a na hře to bylo znát. To dávalo šanci hostům, kteří do té doby spoléhali zejména na pevnou defenzivu vyztuženou nově sestavenou stoperskou dvojicí Martinec - Štolba. V 75. minutě tak mohli hosté předvést sice o ojedinělou, ale skvěle provedenou akci, na jejímž konci byla branka z kopačky Vildy. 1:1. Do konce zápasu se pak bojovalo o každý metr hřiště a ani jeden z týmů nechtěl udělat rozhodující chybu. Tu však nakonec přeci jen udělala domácí obrana, díky čemuž se k úniku dostal hostující Pražák, prostřelil brankáře Lorence a odmítl tak penaltový rozstřel. Vysoká tak poměrně překvapivě dokázala přivézt ze Všestud všechny body po výhře 1:2.   



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Hodně kvalitní utkání s těžkým soupeřem. Úvod nám vyšel nádherně a šli jsme do vedení. Celých 30 minut jsme byli lepší, jen škoda nevyužitých šancí. Pak přišlo moc velké uspokojení a náš tým přestal běhat. Bohužel se to nezměnilo ani ve druhém poločase. Musíme se oklepat a hlavně si uvědomit, že bez běhání a týmovosti se vyhrát nedá.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro nás. Brzy jsme dostali branku, ale nevzdali jsme to. Bylo to o pohybu a bojovnosti, na OP se jednalo o kvalitní zápas. Všichni naši hráči podali zodpovědný výkon. Jsme velice spokojeni a doufán, že i v dalších zápasech podáme takto kolektivní výkon.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , R. Samek [-] - M. Švancara [-] , J. Polák [-] , M. Růně [-] (80. M. Samek [-] ) , P. Vlk [-] (46. M. Faigl [-] ) , A. Loškoski [-] , F. Janíček [-] - J. Matějček [-] , V. Podivínský [-] (81. M. Bulva [-] )

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - S. Vála [-] (80. T. Vodička [-] ) , P. Malák [-] (60. R. Finkous [-] ) , J. Douděra [-] , J. Vilda [-] , D. Řízek [-] , V. Pešan [-] (55. M. Pražák [-] ) , T. Prejsa [-] , J. Čermák [-] , R. Martinec [-] , M. Štolba [-]

ŽK: 25. V. Podivínský , 89. M. Bulva - 55. T. Prejsa , 85. T. Vodička . ČK: 90. V. Podivínský .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - PRINC Jiří, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.