3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy si doma poradily s Hořínem


Branky


0

Neúspěšný pokus o import bodů mají za sebou fotbalisté Hořína. Všestudští se totiž poučili z úvodního smolného nezdaru proti Vysoké, nenechali nic náhodě a dokráčeli si pro jasnou výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Všestud do poločasu

S citelným oslabením v podobě absence špílmachra Žemličky se museli vypořádat hostující fotbalisté před zápasem na hřišti silných Všestud. Do sestavy se tak opět probojoval mladý Machek a hosté chtěli ve své letošní premiéře na hřišti soupeře uspět. Společným protivníkem obou týmů bylo tentokrát také veliké horko, které hráčům rychle odebíralo potřebné síly. Hostům poměrně dobře vyšel úvod utkání a v 10. minutě si vytvořili gólovou šanci, kterou však neproměnili. Jak se později ukázalo, jednalo se prakticky o jedinou velkou příležitost Hořína v celém zápase. Ve zbytku poločasu byli jednoznačně lepším týmem domácí, kteří si ze své převahy v držení míče dokázali vytvořit i spoustu střeleckých příležitostí. Skóre mohlo být i vyšší, ale Všestudy mohly být rády alespoň za dva zásahy uzdraveného Růněho a Poláka, které daly poločasovému skóre podobu 2:0.

Hosté nestřílí ani jeden gól

Na hostech byla ve druhé půli patrná snaha o korekci výsledku, jejich útoky ale bezpečně zastavovala domácí obrana v čele s uzdraveným Koudelkou. Domácí opět dominovali v držení míče, ale pojistku dlouho nedokázali přidat. Rozhodnutí zápasu tak přinesla až 70. minuta a gól Matějčka na 3:0. Od té chvíle bylo o vítězi rozhodnuto a žádný z týmů neměl ve velkém horku motivaci k větší aktivitě. Všestudy se po domácí výhře posunuly do první poloviny tabulky a mohou tak být s úvodem soutěže spokojeny. V příštím kole je však čeká velmi těžký soupeř - pojedou na půdu silného Mšena. V Hoříně se naopak začátek příliš nepovedl a po třech kolech je z toho jediný bod. Pravdou však je, že Hořínští měli na úvod velmi těžký los. V příštím domácím zápase proti Horním Počaplům už budou muset uspět.

Bohužel nebo i bohudík souper nás pozlobit jen v 10 minute a to byla jejich jediná gólová akce. Jinak vladnul nás tým a jen shodou náhod a naší nemohoucnost bylo polocasove skóre 2:0 . Druhá půle začal stejně jak skončila držením balónu domácích a snahou hostů něco s výsledkem udělat jejich akce ale držela naše obrana v které se poprvé na podzim objevil Koudelka po zranění . Naše zařazování šancí je trestuhodné a pojistku tak přidal az matejcek od te doby se utkání jen dohravalo. Doufám ze takto stačí. Stále nám chybí lehkost z přípravy snad se to bude lepsit.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Domácí utkání s Hořínem probíhalo za velkého tepla. Už po jarním utkání jsem čekal těžkého soupeře, který je dobrý na balónu. Bohužel nebo i bohudík, soupeř nás pozlobil jen v 10. minute, a to byla jejich jediná gólová šance. My jsme byli lepší na míči, naše zahazování šancí je ale trestuhodné. Stále nám chybí lehkost z přípravy, snad se to bude lepšit.




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Faigl [-] , M. Rada [-] , P. Koudelka [-] , K. Závacký [-] - A. Loškoski [-] , F. Janíček [-] , J. Polák [-] , M. Růně [-] (75. P. Vlk [-] ) - M. Bulva [-] (46. M. Švancara [-] ) , J. Matějček [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , M. Holoubek [-] , P. Machek [-] - Z. Loužecký [-] (78. J. Liška [-] ) , A. Finkous [-] (65. J. Kettner [-] ) , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 39. P. Koudelka , 80. A. Loškoski - 32. M. Holoubek , 38. F. Pastir .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jahoda Petr - DVOŘÁK Martin, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.