2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:45

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín dokázal doma dvěma góly udolat Vysokou


Branky


0

Gólově poměrně chudé utkání se odehrálo v Hoříně, kam zavítala Vysoká. Domácí hrstka fanoušků však mohla odcházet spokojena, protože jedinými střelci zápasu byli borci v hořínských dresech - Polanský a Žídek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanský zaslouženě otevírá skóre

Souboj týmů, které v tabulce dělily 4 body, se odehrál v Hoříně. Domácí v něm chtěli odčinit prohru z Dolních Beřkovic, kvůli které sáhl domácí trenér Kaiser i ke změně rozestavení v obranné části, kam se tentokrát stáhl P. Landsman. Hosté se zase pod vedením hrajícího trenéra Martince chtěli vzdálit sestupovým vodám. A lépe vstoupil do zápasu domácí Hořín, který se od začátku lépe pohyboval a přehrával hosty ve středové řadě. Z toho vyplynuly dvě dobré šance Polanského v rozmezí 8. a 9. minuty, které ale dokázal bravurními zákroky zneškodnit brankář hostí Drapák. Otevřít skóre mohl také Holoubek, který prošel po levé straně hřiště před brankáře, rovněž ale neproměnil. Domácí ve své hře spoléhali na pevnou obranu a bleskurychlé útoky, což přineslo úspěch ve 33. minutě domácí odvrátili útok hostů a vyrazili na zteč. Cífka na Žídka, Žídek na Žemličku, ten patou posunuje na Polanského a gól! 1:0. V závěru první půle ještě pálil mimo Žemlička po sklepnutí Polanského, a tak se stav podruhé již neměnil.

 

 

 

 

Žídek definitivně rozhoduje

Také do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, a to i přesto, že hosté provedli ve své sestavě hned dvě změny. Zvýšit mohl dvakrát Cífka, ale ani jednou nebyl úspěšný. Nemusel však smutnit, protože v 57. minutě jeho úlohu zastal Žídek a zvýšil. 2:0. Po nedorozumění obrany Vysoké mohl další branku přidat Polanský, minul ale odkrytou branku. Hosté poté sáhli k dalším střídáním a pokoušeli se o zvrat v zápase, jejich střelec Pražák byl ale domácí obranou výborně pokrytý. I přesto se hosté propracovali ke dvěma zajímavým příležitostem, domácí brankáře T. Landsman ale svůj tým podržel a po dlouhé době tak mohl slavit čisté konto. Hořín porazil Vysokou 2:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Poslední domácí zápas se povedl nejen výsledkově, ale i herně. Náš tým byl lepší a vítězství si plně zasloužil. V zápase jsme si připravili několik brankových příležitostí, ale prosadili se jen oba naši útočníci Polanský a Žídek a stanovili tak rozdíl v tomto zápase.

FK Vysoká
Michal Kettner - záložník: Myslím, že jsme oproti jiným zápasům odehráli celkem dobrý zápas, bohužel nám chyběla větší kvalita v zakončení a především ve středu hřiště. Právě po dvou hloupých ztrátách ve středu hřiště nás Hořín potrestal z brejků.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - R. Rulec [-] , D. Vermach [-] , J. Kettner [-] - Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - J. Liška [-] (75. A. Finkous [-] ) , R. Polanský [-] , V. Žídek [-] (89. P. Machek [-] ) -

FK Vysoká
J. Drapák [-] - M. Kettner [-] (82. Z. Vágner [-] ) , P. Malák [-] , B. Ghanmi [-] , T. Prejsa [-] (60. R. Finkous [-] ) , D. Řízek [-] , V. Pešan [-] (46. J. Tyle [-] ) , M. Pražák [-] , T. Vodička [-] (46. M. Štolba [-] ) , R. Martinec [-] , M. Kopecký [-] (67. J. Elogeli [-] )

ŽK: 40. T. Prejsa , 72. M. Štolba .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - PRINC Jiří, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.